Lištička Myslím že se odpoledne dočkáme i tady, teď se začíná vyjasnovat a je síleny dusno a podmínky budou hodně slušné, i ČHMÚ už rozšířil oranžovou výstrahu na většinu ČR
Predators2 Bohužel teď dopoledne to vypadá blbě ale k večeru určitě i u vás něco bude, i kdyby jenom déšť tak alespoň nějakém větším množství by mohlo, já jedu teď od nás do Ml. Boleslavi asi tak na hoďku,, tak pojedu ti⛈️ od Plzně naproti, doufám že mě pak vezme sebou k nám ??, snad to bude bez škod, uvidíme...
Lištička Jestli myslíte sebe, tak okolo Plzně se letos vyskytlo mnohem více bouřek než okolo Děčína. Nejde mi jenom o srážky, ale také pozoruji co se děje okolo nás. No a co se děje letos okolo nás-NIC! Venku teď fouká silný vítr. Je to jasný.
První bouřka zde v 8:30. Průchod patrně JZ- SV. Velké kapky, ale trvalo to velice krátce. Bylo i několik hromů a blesků. Bohužel zapršelo jen v západní části města a jinak sucho.
Vypadá to, že se hlavní dějství odehraje ve středu ČR, pás bouřek se bude přesouvat dále na s až sv do Polska. No uvidíme, na východě nás dnes čeká horký a dusný den.