Diskuse o počasí Četné sněhové přeháňky a sněhové bouřky 20.1. a 21.1.2022
Tak teď u nás byla dost silná prehanka i silný vítr
Dalo to 2 Cm za 8 min
A teď se blíží ještě silnější přeháňka snad neseslabne
Přijel jsem na chalupu, v Předhradí u Kutřína v údolí krounky, nádhera vše pod sněhem cca 10 až 20 cm.. Pěkný
Tak nakonec jsme měli pro jednou štěstí, par intenzivních prehanek tu prošlo a nějaký ten centimetr tu taky leží . První zimní den v lednu
Tak u nás teď Blizzard jak svina
Napadlo stoho 6 Cm během 15 min
Dohlednost 20 m
Na tom obrázku to moc dobre vydet nejde můj mobil neumí Fotit dobre foto ta tmy
Tak nám nasněžilo taky a pokud KH pretrva na vytváření dalších prudších přeháněk tak tu budem mít i 5cm. Pěkný, -1°C
Tak dnes nekdo vyfotil tuhle fotku z dronem nad uherském Hradišti ve 2 odpoledne před první frontou
vojta-černošice
Tak to se máte. Nám na druhém konci Prahy se samozřejmě všechno vyhlo a máme s bídou 1 cm pop. Kdybych si nejel na víkend zpravit náladu na hory, asi bych ani nevěděl že je nějaký leden..
Baví mě někteří uživatelé, kteří jakmile to není podle jejich představ, tak ihned vyhrožují, že končí s přispíváním a sledováním počasí.
U nás hlásím za včerejší den a noc 15 cm nového sněhu. Ze SF a odpoledních přeháněk to dalo cca 7 cm hutnějšího sněhu. Přes noc napadlo dalších 8 cm ve formě lehkého prašanu. Hory generují další srážky takže venku stále sněží a něco ještě připadne. Venku -7°C při zatažené obloze, celkem 20 cm sněhu - konečně to začíná vypadat jako leden
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.