Diskuse o počasí
Bouřky 30.7. - 1.8.21 + silný déšť 1.8.21
Nechcete si dát své facebooky? Tady je jedna stránka ,už o h..... Akorát kdo má a nemá doma komáry .
Ty hausnumera, co zde předpovidaji, beru s rezervou. Pokud spadne 10mm, budu rád
Momentálně velmi mírný zahradnický déšť.
Ahoj, sem jde hezká bouřka aktuálně od jihu.
Zdroj: Meteor meteoradar
Patricio11 Určitě je to bouřka? Tady před nějakou dobou také byly oranžové odrazy, ale pouze z nich zesílil déšť. Teď už tedy neprší vůbec. ------- Už je vidět, že je to bouřka.
Miriam Ano, na 100 procent. A už lije.
Zdroj: ČHMÚ - detekce blesků
Patricio11 Jj, už vidím. Máte pravdu. U nás i přes oranžové odrazy nespadl ani 1 mm.
Ty vole, až 9,3 mm během chvíle. To nám ta neděle pěkně začíná, jen tak dál!
bouřky začínají vznikat i v Bavorsku a řekl bych že právě tam leží střed níže... tedy posunutý na západ
Ach jo ... tak dnes ráno asi nikam..
Novorolak hele byli to jasný GFS měl zase pravdu .... koukej... spadne 30-40mm tam kde není výstraha uvidíš
Jen aby misto moravy a slezska to nebylo posunute do cech. Kde tedka ve velkem prsi
Klokan_0 Já už jsem těmi komáry pokousaný víc než dost, jinak dobré ráno s deštěm, vypadá to na velmi proměnlivé počasí, tak uvidíme.
Kokos342 Podle proudění v 1km je vidět, jak se tam hezky přetačí, navíc ty srážky co jsou aktuálně západně od Prahy měly být původně na Českomoravské vrchovině . Taky oproti včerejšku dali podmínky pro tvorbu bouřek na západ, tak šance na bouřku třeba i tady .
Helicita dnes v poledne
Czechia můžu se zeptat na tu stránku? já vím že ji znám ale nevím jak se jmenuje ... je to dost na západ... čekám že se projasní a pak se to začne tvořit na Šumavě
Tak u nas v noci kolem 2 ranni slusnej privaloy dest ktery trval asi 15 minut, spadlo 4,5mm,od jihu uz se sem zene dalsi pasmo
Kokos342 Ta stránka je kachelmannwetter.com, je tam mnohem více modelů a parametrů než má třeba wetterzentrale .
Podle modelů dnešek katastrofa mrkněte z okna nebo na aktuální radar. Podle mě bude krásná neděle kromě západ Čech.
Snad ještě spím je to na západě a to tam nemělo být ani ň
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste .