Petr11 Má to tam i GFS... Jinak, modely včera hodně mimo, Aladin i další.. Na druhou stranu je třeba říci, že predikce chování bouřek a předpovídání konvekčních situací je stále ještě prostě tak tvrdý oříšek, že to opravdu dobře a přesně neumí nikdo..A tak se jim to musí odpouštět..
Kokos342 O žádném extrémním komplexu zde nebyla minimálně z mé strany žádná řeč. Zase nepodsouvej něco do něčích úst. Nikdo se v ničem extrémním neujišťoval. Já a ostatní nemáme zapotřebí soutěžit v tom kde co bylo a nebylo. Počasí není soutěž.
A doslova přijít sem a vysmát se nám za to, že na Moravě nic není(pomalu jako v soutěži) a sám nic smysluplného nenapsat je pěkně smutné.
Aidamko1 já jen narážím na to že jsi říkal a odkazem na FB ujišťoval že na Moravě bude komplex.... to bohužel nezatřeš.. holt jsi se netrefil jako já v červnu tak ti to dávám sežrat ?✌️?
swan1 Dnes právě v horských oblastech je šance na bouřky největší, takže s trochou štěstí i okolí Sušice pár bouřek chytne. Celyl
I k vám dříve či později dorazí nějaké srážky. V horizontu několika dní je šancí hodně. Budeme se za vás v Čechách modlit, protože já vím sám moc dobře jaké to je mít sucho a žádné srážky.
Aidamko1 V pohodě, já budu rád za stabilnější počasí. Navíc už mě nebaví modelové mazaní srážek - interně tomu říkám numerické mazání medu okolo huby... na tohle už jsem asi moc starý
Přešla bouřka, hlavní jádro kilometry jinde a i tak slabě padaly kroupy. Foťák držen 15min a blesk nic, odejdu na pár sekund a jediný CG vrazí tam kde jsou komíny. Pěkný
Tahle, aktuálně přes 200km dlouhá ,, přeháňka,, mě fascinuje.. Neustále se u švýcarského Zürichu obnovuje a sahá už až cca 50km za Ulm.. Za chvíli bude v Norimberku..