Aidamko1 No to není obracena psychologie to je jen to co jsem přesně psal ,už odpoledne a můžu říct že jsem poprvé v Brně viděl jak něco tryska z kanálu ?
Aidamko1 Vám se tam asi aspoň trochu ochladí, tady bezvětří, dusno jak v pralese, +22...a vyhlídky, jak koukám, asi jsem byl optimista s těmi 5mm..ale co, napršelo nám před nedávnem, tak si tam trochu vody nechte no..
Tak nám se to tentokrát vše vyhnulo, je to na z i na v od nás, potřebujeme pořádný déšt a jen to cmrndá při tom ve Zruči, která je kousek už druhý lijavec
Tak přeci jen jsme se dočkali takového menšího okrajového lízance. blesky bez hromů, mírnější déšť, vítr se uklidnil. Alespoň bude trošku zalito, vždyt to bylo potřeba - ty extrémy ve srážkách byly velké.
Aidamko1 Nejlepší show je ,až teď bouřka odešla ale tím jak je ten komplex velkej blesky a čáry lítají všude . Je fakt brutální vidět jak ten blesk putuje po celé obloze a občas někde vyleze jen kousek výboje z mraků .
Tady zatím super trochu to postrašilo a už se jen z dálky blýská a hřmí. Pěkná blýskavice jak na západ tak na jv. No jen doufám že ten komplex tu nedoleze.
Tak tady velké množství cg blesků, přívalový déšť a naprosto žádný vítr. Zalito bude parádně, ale to bezvětří je celkem zrada, v domě je hůř než před bouřkou…