Boggs MCS, multicela.. která se zatáčí na způsob supercely.. Je to vlastně malá TN ..Ty se vždy točí proti směru hod ručiček.. Letos je to už druhá, myslím, takhle parádní, kulatá MCS která rotuje...
Tu je za slusna sranda. Plzen breci, ze byla vystraha a nic nebude. To slezsko melo pred 2ma tydnama vystrahy cely tyden a nebylo nic. a do Brna prijde jen slaby destik, tak to jsem zvedav
V Jihlavě rychlá krátká 30 min. průtrž i s trochou krup na čele komplexu a už jen normálně zahradnicky prší, bez větru, úplně na pohodu, jak jsem říkal, vyblblo se to dost v Rakousku, ani v MB nic extra, u nás na nízký st. nebezpečí.
Dle radaru má to nejsilnější nad barákem a zatím to tak i vypadá, venku slušnej lijavec, kroupy a vítr. Takhle si představuji pořádnou letní prudkou bouři. Nad Oltecem to koukám je pěkně slabé, což je škoda, inu snad i tam pěkně nalije.
wert Nádherný blesk. Ten výhled je směrem do Řečkovic a Králova pole. Zde to lítá pěkně, a i úhrn bude asi celkem slušný. swan1 Pokud se poštěstí, tak by se mohla utvořit i slabounká bouřka, ale na to není moc energie.
Aidamko1 Funguje to jak pro koho, já nic nečekal a taky nic nepřišlo, další dny opět jen JV půlka ČR. Hlavně že tady měli někteří uživatelé poznámky na to, že jsem říkal, že kromě jižních Čech a vysočiny je pro Čechy výstraha zbytečná