Ten V/SV Čech to je fakt síla, směr východ to bliká skoro bez přestávky,snad tam nebudou takové škody,Budějovicko taky zase jede . Možná je i dobře, že nás ty bouřky obešly, ale zase na druhou stranu se musím smířit s tím, že u nás žádnou silnější bouřku asi nezažiju.
Kokos342 No u vás si teď asi užijete. Klokan_0 Výstraha pro Moravu byla ok. Bouřky nejdou předpovědět lokálně. Sice nebyla bouřka u vás, ale tady ano, silné bouřky byly na Blanensku a teď jsou na Jesenicku. Takže za mě výstraha v pořádku, i ty nejsilnější bouřky trefili perfektně.
ota Na Blanensku byla obyčejná bouřka, a pak u Olomouce byla taky normální, nijak silné to nebylo, a jinak nikde na Moravě nic, 80% Moravy bez bouřky, a Slezsko vůbec žádná Bouřka
Boggs Dnes asi nic no, ale zítra bude něco určitě, počasí mi hlásí od 9 ráno do 17:00, furt bouřky, což je masakr, navíc zítra bude velká vlhkost a viděl jsem že i celkem na některých místech dobré CAPE a střih větru no uvidime, zítra čekám na 100% bouři, dnes v noci asi nejspíš nic.
Já osobně jsem velmi ráda, že nic nebylo. Resp. blesky a zahradnický déšť by nevadily, ale ty dnešní bouřky byly i s kroupami a vichrem, takže raději nic. Teď je tady skoro jasno, teplota 31.