Aldan Ještě je čas a nebo taky jsou očekávání a tlak ze strany lidí moc velký proto aby nebyla kritika je vydáváno důraznější varování ...než by bylo normálně. Těžko říct co se bude dít ?
Peter Sedlák 1 K tomu tvrzení ,že byla supercela v Chebu tak to rozhodně nebyla ....a jsem u tvrzení ,že zde každý chce zveřejňovat věci za každou cenu .
DavidD. Však jo, ten vysoký stupeň nebezpečí je na místě, extrémní je spíš kdyby náhodou něco... Nečekal bych MD zrovna tady na Moravě, píše se tam víceméně jen o hrozbě supercel v následujících hodinách.
Aldan Já to celkem čekal . Protože bouřky jdou za teplem a v chladnější m prostředí se jim zas tak nedaří . Proto jsem čekal že celé bude více východněji . Příští hodiny řeknou víc .
Tak teď to začalo hodně rychle naskakovat na západě i přes malý Cape a zataženo oblohu, další pás bouřek jde z Německa a zesiluje Jinak to co je teď ve švýcarských a italských Alpách dojde kolem půlnoci do Čech a z toho by mělo vydatně pršet
Aldan Na radaru jsem u severnější buňky v Rakousku vypozoroval beze srážkový klín který se vnořuje do buňky že západní strany což může značit že jde o supercelu .