Aidamko1 Neboj kvůli tobě to nejsem . Ještě pořád se zde najde pár jedinců od kterých se člověk může něco dozvědět ?můžeš požádat o mou blokaci pokud ti to vadí ....to že někdo má potřebu cpat to ,že se něj Hýbl lístek na stromu.? A to ,že se tady utvořila skupina několika jedinců co se strašně rádi poslouchají ani nemluvím prostě heslo přidej něco za každou cenu . Tak se nediv ,že si do tohohle člověk co si jde přečíst o počasí moc nezajímá hezký den do Ořesina ?
No meteostanice v Rakousku jižně od Česka měří docela slušné nárazy větru na tom systému, což u těchto amatérských stanic na wunderground není moc zvykem.
DavidD. Jak to odborně a aktuálně vidíte vy, teda bez pohybu lístků a tak, prostě fundovaně, jak to proběhne.? Evidentně jste odborník, tak bych se, jsa laik, rád něco nového, či aktuálního dozvěděl..ohledně nadcházející situace.
DavidD. Díky bohu.. Už jsem se lekl, že jsi tady kvůli mně... Doporučuji si napsat taky stížnost, protože tady ti lidé budou přispívat pořád stejné příspěvky.. Tobě vadí snad i když roste tráva dle toho tónu. Nicméně jsem se musel ohradit, protože poslat do háje Petra Sedláka, který zde píše velice zajímavé a řekl bych i naučné příspěvky je od tebe velice nečestné, a o Miriam vůbec nebudu mluvit. Takhle se totiž k dámě nechová.
Tutugon Vypadá to pěkně, snad se ti nebudou moc pohybovat listy..