Diskuse o počasí
Silné bouřky od 28/29.6.2021
Tak se potvrzuje že východ zase nic. Jedna lokální bouřka se vytvořila na Jablunkovsku ale už míří do Polska. Červen jen 52 mm.
V tom Německu to nevypadá vůbec dobře... Ten pás je neskutečnej!
Tak v Německu je pěkná linie. A podle lovců bouřek se šance na noční derecho zvyšuje. Pokud projde derecho, škody budou obrovské. Navíc pokud by to kolem 20-21h překročilo západní hranici, tak to asi bude v plné síle.
A sakra! Aladin dal nejsilnější srážky přímo na S a SZ Čechy, moc z toho radost nemám, ale uvidíme.
Kapitán Exner Proč sakra? Týdny tu mnozí uživatelé ze SZ zdůrazňují, že u nich vůbec neprší a nebouří, až je to otravné, tak dnes konečně bude.
Kapitán Exner Ještě v neděli ukazoval 100 mm ? teď to šlo dolů ale ostatní modely nakonec taky něco hážou.. takže beze srážek úplně nebudeme ..Snad ?
Mr. Lightning Byl už letos podobný, takhle hodně souvislý, pás z Německa?
hunterthunder Možná jen v Německu, tady v Česku asi ne, nebo si nevybavuji
hunterthunder Právě, já třeba jsem ten ze SZ co na to furt psal.Kapitán Exner Aspoň se bude blýskat, ale jako pravda že srážek je tak nějak akorát, ale ten bonus by znamenalo, že by se sucho nevrátilo hned . Já chci aby to tu bylo.
Ten pás v Německu se do Čech vůbec netrefí. Pomalu uhýbá na SZ.
Lištička No právě na to jsem se ptal jestli to sem vůbec dorazí..nebo vznikne něco v Německu ještě.
Lištička Jj, muselo by se něco vytvořit kolem Innsbrucku, pak by to mělo správný směr.
Storms Nevíte jaké jsou nárazy větru na tom pasu bouřek v Německu? Jinak to vypadá že žádné predfrontalni bouřky nebudou a přijde rovnou ten pás
Zatím to nevypadá , že by to Z minulo.. Řekněte mi , že se to ještě bude stáčet ? Já tu nic takového nechci . Déšť klidně .
Model cosmo velmi přitvrdil ohledně nárazu větru plošně kolem 100. Jihočeský a plzeňský to schytá v plné výši. Už to má podle něho přijít v 19h.... každou chvíli by to mělo začít naskakovat v Bavorsku.
U nás potřebujeme srážky jako sůl.. já bych se bouřce nebránil.
Lištička chlape sledujte modely
Kokos342 Modely jsou na dvě věci a nejsem chlap.
TočenáDvanáctka Vždyť se to stáčí viditelně mnohem více na sever, než naznačujete... což ale neznamená, že nás nic nebude, jen to teprve vznikne.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste .