Peter Sedlák 1 V Sasku se tvoří nějaké přeháňky. No dnes jako bída. Nemůžu říct, že v Česku nic nebylo. Jen to bylo strašně lokální. Což se také vědělo. Snad v noci aspoň zaprší.
Hodnocení... je to strašně lokální, na několika místech třeba 10, 15, 40mm, jinde 2, 3mm, 0,1mm nebo ani kapka. Červen bude asi hodně suchý měsíc, za první týden 0mm a další srážky opět místní přeháňky a bouřky... v květnu to vypadalo skoro na povodně a zase to skončí u sucha, jak jinak, už mě to ani nepřekvapuje... tak zase třeba bude více srážek někdy později neurčitě...
U nás za celý den asi 10 kapek, jeden vzdálený hrom a tím to vše skončilo. Většina bouřek šla pod námi nebo se vytvořila až za námi. Jinak ale pěkný téměř letní den s polojasnou oblohou
No venku je jak v prádelně, 4 km večerní procházka a úplně ze mě teče.. Rosný bod na 15,3 °C. V noci se podle mě něco tvořit bude, ale asi ne tady. Chybí tady mraky, které by mohly růst.
Predators2 Ještě bych tak nezoufal, další výstraha platí od 2 do 5 ráno, a v Česku se už něco zase opět začíná tvořit, podle mě ráno něco dorazí tedy aspon u nás