Další propadák, zvednul se vítr, tím to končí a můžeme pozorovat bouřku v Praze, kde na beton padají desítky milimetrů...letos vyjde jedná bouřková situace z padesáti, to není normální
Diskuse o počasí Lokální bouřky od 7.8.2020
Asi 100m ode mě slehl blesk a byla to velká rána. Ještě že jsem doma.
vojta-černošice
Mám ještě v živé paměti jak jste minulou neděli "vyžrali" dvě solidní bouřky, tak bych krotil nářky. My o kousek dál jsem zůstali prakticky na suchu jak tehdy, tak samozřejmě i dneska. A v centru se taky žádné desítky mm nekonají, sotva mírně lije. Jediné dobré jsou na tom ty blesky. Opravdu pěkné CG a luxusní hromobití.
Ondris
Ano, to byla právě jedna z těch xx situací, kdy to vyšlo Na druhou stranu už je to přes týden a poslední dny tady (jak jinak) zažíváme každý den nejvyšší teploty k 35°, takže by nějaká bouřka přišla více než vhod. V Praze ty úhrny budou rozdílné, ale jsou místa, kde mají za hodinu přes 10mm (Břevnov, Jinonice), takže tam asi úplně o mírný deštík nešlo.
Tak takovou bouřku jsem dlouho nezažil. Konečně letos první. Nádherné výboje a rány jak z děla.
Začalo tu pršet a popravdě moc nevím z čeho?Ta bouřka na Mostecku má mířit k JV a přitom to vypadá že míří k nám.
No super je po dešti. Zase jenom velké zklamání a zoufalství. Toto je jen parodie na bouřkovy rok 2020.
My máme 15 mm ale byla nádherná a dlouhá bouřka,hromada výbojů a přímo nad námi. Letos první bouřka
Ústí nad Labem hlásím tak 0,5mm a možná přeháním? ale hromu bylo víc jak kapek
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.