TOMAS006
Pěkná mrška , už se tam tvoří další, ze stejného místa jako ta první
Diskuse o počasí Srážky a bouřky od 15.7. do 21.7.2020
Kokos342
Odpoledne se můžeš těšit na pořádné . Tady opět nebude nic.
Český Krumlov 3 ceďáky a 10 mm další bouřka se žene
Zatím nás všechno míjí pár kilometrů na jih.. a jsem rád, další déšť teď vůbec nepotřebujeme.
Jinak je dobře, že se ty bouřky docela rychle pohybují, bleskové záplavy snad moc nehrozí. To je mimochodem jeden z důvodů, proč nevydal estofex vyšší stupeň výstrahy, Predatorsi.
spurdo
Přívalové povodně sice tolik nehrozí,ale za to hrozí silný vítr a kroupy.Wetteronline tam má dokonce červenou výstrahu což značí velmi silné bouřky.
V Německu ještě něco vzniká.Podmínky nejsou vůbec špatné.
Jak tak koukám, tak se docela slušné bouřky valí do západních Čech, (podle předpovědi tam dnes žádné být neměly) takže to tak vypadá, že ze Z Čech si to to pěkně úžijou, sice je tam horší CAPE ale naopak to podporuje dobrý CAPE*SHEAR a vysoký střih větru a taky docela pěkný rozdíl teplot před frontou a za frontou. Jestli to ale doleze dál do vnitrozemí toť otázka.
Czechia
F4 si nejspíš užije pokud je tedy doma.Snad to dojde až sem.
Zdravím. Tady majitel stanice Nezamyslice. Dnes jsem se poprvé podíval do diskuze a překvapilo mě, jakou má naše stanice pověst
Jinak dnešní bouřka v poklidu, překvapivě nebyl nijak silný vítr a chvílemi padaly malé krupky. A myslím, že to dnes asi nebude poslední déšť.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.