Připadá mi nenormální, přát si bouřky, kroupy, vítr, momentálně v naší situaci i jakékoliv větší srážky, ale v tomto názoru zde budu asi osamocen. Bohužel ale tuším, že u nás zase něco bude, jako vždy. Milovníkům těchto přírodních jevů doporučuji přestěhovat se někam do naší oblasti
Tak do Prahy dorazila jakási ubohá zdechlina, která těsně před námi spolehlivě definitivně zkapala, takže spadlo jen několik kapek a párkrát z dálky zahřmělo. 2.7. bych si teda představoval jiné představení. Letošek zde zatím bouřková tragédie.
Rezna85 A já jsem si zase jist, že u nás bude totální HVN. Dovedete si představit, že my nemáme za květen a červen dohromady přes 300 mm, máme třetinu? Takže ano, na bouřky se těšíme a hlavně na srážky.
casipo U nás mají bouřky problém od V a JV nedostanou se přes orlické hory...... Naopak od Z přijde vždycky ... A od J a S je to takové .....no jako přijde též ale moc se to nestává... Od J když přijde tak je vždy hodně silná.... Od S chodí takové zdechliny
Tak u nás bouřky byly, naštěstí to nejhorší nás obešlo,ale do poloviny noci jsem nespala. Poslouchat,ale ty kydy na čt24 to je něco neskutečného... Vše k nám půjde od západu,ale to že se to tvořilo přímo pod náma na JZ a šlo to přímo na nás, o tom kr.va neřekla ani bůů.. Mazec co tam předvádí
U nás nebylo nic ani minule, ani včera to z Rakouska nedolezlo a ani v noci, nejsme holt V Moravy, jsem celý týden ve Žďáře a je tady nádherně napršeno tak, jak to u nás neznám, možná až opravdu moc, pač to odneslo dřevěné vycházkové mostky kolem rybníka a k vodě se nedá kvůli bahnu dostat, nechci vidět tu komáří kalamitu, dnes je poslední šance na déšť v MB a jelikož nejsem doma a není výstraha, tak by to mohlo klapnout.