palma
Řekl jsi to ještě lepší než já. Doost dobrý
Jinak zpátky k počasí
To že tu ty bouřky někdo chce a že ho obchází dělá příroda schválně mně se to taky stává. Např včera u nás byla 1 bouřka a spadlo 6mm, ale o 1-2 km dál spadlo až 20mm. Na druhou stranu jsem nechtěl žàdné kroupy a to se mi taky poštěstilo. Hlavně mi jde o ty kroupy a silný vítr a blesky hlavně typu CG+ fakt nemusím jen pozorovat z dálky.
Co přinese dnešek netuším, ale myslím si že u nás to nebude velké terno. No uvidíme co to vyvede
Diskuse o počasí Déšť a bouřky od 9.6. do 15.6.2020
palma
souhlas..
Ondris
Ja vcera cestoval a do Pribrami dorazil presne kdyz zacal ten prvni prival s kroupama, opravdu vyzivna bourka.. Pak jsrm jel na jv okraj Prahy, kam posleze dorazila uzasna bourka..vlastne dve za sebou ktere se spojily v jednu, 3/4 hodinovy lijak, opet mensi kroupy..,slusne narazy vetru..
Ovsem u nas na jz zatim za cely vikend ani kapka..vse se odehralo jen na Sumave..
Cely jz byl z teto situace zatim vynechan..a deje se tak i v tyto hodiny..
Edit:
Tady na tom jv Prahy uz zase cedi i bouri..
Čau přátelé,
U nás dnes opět nic nečekám, kromě tedy větru a polojasného počasí, voda by byla potřeba, ale dnes to tedy nebude. Dnes se to bude obnovovat v podobném pásu, jako včera s větším rozsahem směrem k jihu území. Asi místy budou obrovské problémy Svratka a pod. Přeji Všem, at to zvládnou co možná nejlépe a škody, ať jsou co možná nejmenší. Držte se.
Před chvilkou přešla už 2 bouřka.Nyní se částečně protrhává oblačnost.
F4
Už se vám tam něco tvoří přímo nad vaší hlavou.
Takže včera před námi se to rozpadlo a jen deštík, dneska se to pro jistotu tvoří za námi kus... No jsem zvědavý na to odpoledne, to bude zas výstrah a já nevím čeho kvůli nějakému mírnému mrholení...Tan pás je dost podobný tomu včerejšímu Alespoň se u nás hezky prohřeje vzduch, a zvýší výpar díky včerejšímu deštíčku.
Za tyto 2 bouřky nám tu spadlo 18mm.Na nedaleké stanici dokonce až 44mm.Jestli je to pravda tak to tam muselo být velké.
Nám se to tady pořád od včerejška vyhýbá , asi to snad nějak odpuzujeme nebo co ty
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.