Diskuse o počasí Déšť a bouřky od 2.6. do 8.6.2020
Kokos342
Klasika, budeme rádi, jestli tu vubec zaprší. Podmínky jsou tu dlohodobě pro bouřky špatné.
Oblast Kralického Sněžníku si užije další dávku vody plus Drahanská vrchovina a Dále Orlické hory atd....
Fstorm
Tak to tady teď máme dusno excelentní. Před polednem nás zasáhla slabá přeháňka od zaniklé bouřky, a teď jak je vyjasnilo je venku opravdu hrozně. Vlhkost 84%, takže i když je zatím jen 23°C, tak je doslova na umření. Vítr navíc prakticky nefouká. Na sondáž z Prostějova jsem opravdu zvědavý.
Faltak
Čau, ještě tomu dejme čas, vitr by se mohl začít později odpoledne uklidnovat, tam se šance bude zvětšovat, myslím si že bouřky se dočkáme i možná pár za sebou, ale rozhodně to nebude na výstrahu 2. Spíše odpovídající bude 1 v naší oblasti.
Fstorm
Tak to když ty máš na prd, i přesto, že východní Beskydy něco produkují, tak na co máme zaděláno my? 26, vítr, 60% vlhkost a 18 °c rosný bod? Ale ještě to má všechno čas, vypknout to má stejně až odpoledne a k večeru, důležité je aby se co nejdéle vzduch prohříval a nebyla oblačnost...
Fstorm
Čau, u nás podobné vlhkost okolo 60% a vítr. Ale čekám změnu k lepšímu v průběhu odpoledne.
Dívám se na Blitz... a vidím lini bouřek ze SK. v přímém směru od jihu. Takže to tady bude přesně jak předpovídá Aladin těsná lízačka. Stačilo kdyby se jen trošičku stočily k sz. mohlo by být vše jinak, ale radši ať to tak je. Já žádné hrůzy nepotřebuju stačí když zaprší a zabouří.
Co přijde večer v té druhé vlně uvidíme každopádně bych chtěl ať se to do noci vyblbne a pak bude klid. Jinak mně to v noci bude lákat a zase se nevyspím.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.