No my bohužel máme smůlu. Všechno nás obešlo buď severně nebo hlavně jižně na Prahu. Takže těch pět kapek nepočítám. Dle In-počasí zítra jen 5 mm (nevím, kde tak pesimistickou předpověď berou) a můžeme taky uschnout.
igor127 Tak u nás je to podobné, vichr, oblačná obloha, 0,2 mm a 21°C. Srážky tedy žádné, natož bouřky. Straky No jo, ale Vaše lokalita je na srážky přeci jen více obdařena štěstím. Jakmile jsou konvektivní srážky, tak máme útrum.
Milan Docela mi je tě líto vy jste tam v té nejsušší oblasti a potřebujete zítra nutně aspoň těch 20 mm no uvidíme jak ta fronta půjde ale pořád máte šanci, že těch 10-30 mm naprší jinak Aladin ty bouřky nad Vysočinou moc netrefil bylo pouze pár jadérek já jsem zaznamenal pár hromů na sever od nás kolem 15:00 a před chvílí mírně pršelo ale bez bouřky
F4 No ten vcerejsek tu byl udalost stoleti.. Loni jsme tu meli stejne sucho jako u vas.. Jednou to vyjde..ale pak 10x na hovno.. Letosek je toho stesti vic..zatim. Koukam na tu bunku u Ulmu.. Jsou v ni kroupy..a prijde mi ze rotuje..
Tady velké zklamání, o bouřce široko daleko ani vidu ani slechu, začíná foukat a místo slibovaného pěkného dne s maximy až +24 je +18 a teď jen zakapalo, o ničem, ani nesleduji kam to šlo, ale budu hádat, Čechy.
Aspon, ze trochu prsi, jinak fiasko, tam kde to vypadalo nejlip. Jako i celkove je totalni hovno dneska, jedina normalni bourka v Praze, jinak par silnějších prehanek s par blesky.
Velka skoda, ze se to tu neprotrhalo nad Sumavou driv.. Ty cumuly sotva do nich chvili sviti slunce jedou vzhuru jako o zivot.. Ale uz to myslim dnes nestihnou..
aura333 No me 99,9 % bourek Byla tu loni jedna jedina prima. Za cely rok.. Toz gratulace! Ja to vstrebaval taky dlouho..tech 26mm.. Jsem zvedav, jak dlouho budu vstrebavat zitrejsi srazky.. Aladin sem dava 59,5 mm
Straky Také to ještě vstřebávám, lítám s konvema po zahradě a vyprazdňuji nádržky na dešťovku před zítřejším deštěm, krásný to pocit, jenom to nemuselo být tak prudké a s větrem, zválelo mi to zeleninu. Stejně nechápu, jak tu mohlo být v roce 2017 30 přímých bouřek, když teď jsem rád za 1. Teď je ale echt dusno, 18 °C a 99% vlhkost.