Spíše je to jako vždy: Místa, která zítra dostanou slušnou porci srážek mají už dnes bouřku, takže ve finále budou mít krásně zalito. Suchá místa, kde dnes nekáplo nebo nacmrndaly nějaké desetiny, toho ani zítra moc navíc mít nebudou. Modely už s žádnými dalšími srážkami pro SZ dnes nepočítají.
Tak dnes velmi milé překvapení, 13mm asi za 20 minut, konečně jednou byly Brdy k užitku ?. Jen doufám, že jsme si štěstí nevybrali do konce léta. Uvidíme kolik spadne zítra, snad to ve finále nebude méně než dnes ?
a pražáci si budou pořád stěžovat a to nejlepší je terpve čeká zítra!Taková bouřka co je teď trefila,tak takové si my tady letos vůbec nedočkáme,na to si klidně vsadím.A zítra u nás?Fiasko nic jiného se tady nedá čekat až na ten zas.aný JV vítr,humus.
Ondris ne, nemám, jsem maximálně spokojen, protože jsem s ničím nepočítal. Druhá buňka nás zasáhla přímo se silným deštěm a napršelo z ní 12 mm. Ostatní projevy nic moc, struktura žádná, prostě jen černá základna, ze které se spustily srážky, trochu fouklo, ale ne nic hrozného, blesky a záblesky vůbec nebyly vidět, bylo jen pár vzdálenějších hromů. Takže taková slabší bouřka s hezkou zálivkou, na 1 to v žádném případě nebylo. Zítra bych prosil dalších 15 mm a budu nadmíru spokojen.
dawe Nevím jak ostatní, ale já tady dlouho neviděl si pražáky pořádně stěžovat, ikdyž k tomu měli důvod. Jak se tady můžete dočíst, teď jsou spokojení, takže tu nemusíte dokola psát ať si nestěžují.. Běžte to radši rozdýchat ven a ne tady takovým stylem.