Tak u nás asi 2 minuty mrholilo z rozprašovače, nyní mraky trochu slunce a dusno - že by šance na bouřku,...předpověd ještě ráno ukazovala do neděle sumárně 10 mm deště, nyní sumárně 5,4
Já mám na zahradě za dnešek 2,5 mm, z toho stejného ranního pásku třeba Žďár n. Sázavou 10 mm, severní půlka Vysočiny a V Čech crcalo celé dopoledne a predikce na pátek i sobotu pro nás tak 1 mm, vše půjde opět do Čech, mělo být 10x tolik, studna to zatím jistí, z dovolené nebude opět nic.
Yurri To se dalo očekávat, prostě klasika... Ale že by u tebe napršelo tak málo!?? To mi moc do hlavy nejde dawe Takový sucho jako na J Moravy nebo na SZ tam nemáš... I za zimu máš vyšší úhrny než půlka země... I vyšší sněhovou pokrývku jsi měl..
Tady při nás asi stáli všichni svatí. Přeháňka u nás solidně zesílila a spadlo 6mm. Vzhledem k tomu, jak to vypadalo bych řekl, že jde maximum možného, takže za mě spokojenost. Povrch je zalitý.
Hurec Východočeši plošně 10 - 20 mm, k nám si to nasměrovala pěkná přeháňka z JČech, ale jakmile překročila hranice s mým okresem, tak zdechla, klasická situace, od Z je to naprosto marné.