Buďme rádi že aspoň bude pršet bouřky spíš nečekám na té Šumavě se sice 2 krát zablýsklo ale asi nic z toho nebude to zítra by se v přeháňkách pár blesků objevit mohlo a může to být tentokrát kdekoliv v ČR
Jak jsem si myslel ráno, těch 50% od estofexu je moc. Každopádně v tom Rakousku to vypadá zajímavě.
Sněžník ICON nám sem na druhou polovinu noci a k ránu předpovídá slabé bouřky v naší oblasti, mohlo by to vyjít. Předpokládám že se budou postupně tvořit bouřky víc na sever od toho, co je teď v Rakousku.
Aldan Tak uvidíme, ale mám strach co nám s tím provedla Drahanská... Dost často si bouřky bere k sobě.. Aktuálně to Rakousko vypadá zajímavě... Dokonce to i zesiluje..
Hezky se to v JČ rozblikalo, už jsem zde viděl první slaboučkej záblesk, paráda. A západně od Prahy to taky naskakuje, že by obrat o 180°? JZ směrem pozoruji další kupy.
Celou dobu to vypadalo, že nebude nic ale nakonec se to hezky rozjíždí, hlavně na jihu Čech, nějaké přeháňky se tvoří i JZ ode mě, před chvilkou jsem viděl i jeden záblesk
Glonden To je taková letní klasika. Srážky a bouřky jdou v pásmu Rakovník, Kladno, Praha a cokoliv je jen o pár km severně má smůlu. U nás samozřejmě ani blesk nebo kapka.