Diskuse o počasí Bouřky od 24.8. do 28.8 2019
Sněžník
No nevím zdá se mi že tomu něco chybí sice se vytvoří cumulus ale postupně se rozpadává a je šílený vedro a dusno už od rána Vždiť to i Aladin počítal a uhádl to přesně dnes akorát Valašsko,Beskydy,Šumava možná se něco vytvoří v pošumaví jinde pravděpodobně ne zítra už by to mělo být bouřlivější
Sice to moc nebude souvyset s počasím,ale musím se vám pochlubit.Dneska jsem šel do lesa na houby.Za hodinu jsem našel přes 100 babek.Nesbýral jsem je do košíku.Kolik myslíte že jich ve finále zbylo k jídlu?
Tak musím říct že u nás zase zklamání za srpen máme jen 2 bouřky navíc byly jen slabé počtem blesků takovou krásnou podívanou jsem ještě letos nezažil zrovna před rokem 24.8 se po silnici valily proudy vody a strašně se blýskalo snad zítra už něco bude ale moc se tím Aladin u nás nepočítá zase klasicky Beskydy,Šumava a tentokrát i střední Morava a jen my zase zůstaneme bez ničeho ach jo asi tomu chybí ten střih větru
TOMAS006
U nás to samý a nejlepší bylo že já se jel projet na motorce a ještě před odjezdem jsem se podíval na radar a nic, tak ted jsem jel a asi cca po 30 min jízdy se tak dívám na oblohu a vidím jak se to kupí tak si říkám "No tak to se stejně rozplyne když se to drží jen na vyšších místech" a pak jedu a vidím CG přímo před sebou byl ode mě asi tak 2 km max tak jsem začal strašit co když do mě šlehne, jelikož jsem četl den před tím příspěvek o blescích, že motorkáři jsou taky ohroženi, byl to článek s těmi Tatrami takže už nikdy nejedu při bouřkovém dni !
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.