Diskuse o počasí
Bouřky 2.6. až 7.6.2019
Hm dobrý podle Aladina v pátek v noci v Čechách 100mm to bude masakr konečně se dočkají.
Fstorm Podle Aladina, ostatní modely tam mají sotva desetinu, tohle je bohužel totální úlet a zítra ráno už to tam nebude.
Na dnešek pouze 15% pro Moravu... No nevím, podle mě těch bouřek bude dneska už víc a budou i v Čechách, minimálně v horských oblastech.
Předpověď estofexu na dnešek 5.6. a noc na zítřek (Zdroj: estofex.org)
Nějak nechápu jak je možné, že všechny světové modely mají pro Plzeň a okolí 0 mm a jediný Aladin tam má 200 mm, trochu matoucí
Jsem myslel, že se dneska konečně dočkám , ale moc % tam není. Tak snad zítra ?
Ten Estofex se mi nezda teda Dneska si myslim, ze na Morave uz to docela pojede a neco malo i ve Vychodnich cechach a na Vysocine.
Estofex poslední dobou sází jeden přešlap za druhým, takže být Moravákem, tak mě nějakých 15 % nerozhodí.
Frantis95 Podle aladina přejdou přes Česko zítra hned 2 vlny intenzivních srážek.Ostatní modely tam mají pouze 1 vlnu.Aladin zase asi opět pěkně ulítne.
No zitra to vypada taky uplne k nicemu. Ventusky tu vse ubral na minimum. Uz neverim, ze tu letos bude bourka.
Budejcak To mas pravdu letos je to v haji
Dnes se zatím nic neděje. Včera touto dobou už na mnoha místech bouřilo. jsem zvědaví, jak to dnes dopadne.
Tady už to taky pěkně mlátí. Jen opravdu nevím co se komu na tomto může líbit.
3. den ten samý, co se týče vzniku bouřky na vsetínsku. Ale dneska to možná nakonec zasáhne i nás .. možná. Dneska to vypadá nejpravděpodobněji.
Lucina Asi tak, jako někteří nechápou to, co se někomu nemuže líbit na letních teplotách 25-30 a chcou raději sychravo, chladno a mlhavo...
igor127 Hele, já nikde nenapsala, že mám rada sychravo. Jen, že teploty nad 25 jsou na mě moc a radši budu sportovat atd ve 20 než ve 30.. Zase nepřekrucujte co jsem napsala..
Ten Estofex je opravdu totalne mimo
Budejcak No tak u nás je to teda opravdu masakr. Se začínám bát, bouchlo to 3x někde hooodně blízko
Fstorm Teď tam podle radaru máte docela slušný maso, přeju, ať se nad Vás to bílé jádro nedostane a ať z toho nemáte přívalovou povodeň. Estofex totál netrefil.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste .