já ti to tak závidím nad námi se to utvořilo hromy blesky černo a ani kapka a šlo to na vás- kurna já mám smůlu tu dopolední jsem neviděla páč jsem byla v práci- ale ta co je u vás paráda.
casipo Casipo, máte pravdu. Žalostný pohled je na Velkou Británii, Dánsko, Německo..... Na ty vždy zelené a vodnaté země.... když to člověk vidí, chce se mu brečet.....
Kladno dnes ostrouhalo, nadějná bouřka se hnala kolem a nakonec se stočila na Prahu.... Tam si to dnes užili s plnou parádou. Ale občané Prahy zálivku vám přeji..... a příjemné ochlazení taky.... Protože tady je v devět večer hnusné vedro a vlhko, že by člověk padl.....
Lidi, na nás něco jede, spíš od jihu... vydává to podivný zvuk, hluboký a úsečný a skoro nonstop. Vidět jsou blesky buď mezi mraky, nebo daleké, nevím. Mám z toho docela i strach... Koukněte na to Doplněno: tichne to, tak snad z toho malér žádný nebude. Stačil by déšť. Ale fuj, to byly zvuky!
Nádherný exemplář bouřka s průměrem kolem 100 km a horní hranicí bouřky 17 km, srážky 30mm/hod. Trasa Vimperk, Vodňany, Týn n. Vlt. směr Tábor a severovýchod.