Diskuse o počasí Bouřky od 7.8.2018 do 11.8.2018
jack
Ano, jedná se o chybu. Dnes nešla dopoledne elektřina a když naskočila, tak server z pro mě neznámého důvodu udělal takovou botu. Již jsem to odstranil. Stává se to ale někdy a ze svých stránek do odstranit dokáži, kdežto na In-počasí by museli oni.
Jinak dnes jen ráno slabý déšť 2 mm a s těmi bouřkami to v Čechách není až tak drastické. Od nás je vidět od Prahy až po Krušné hory a nikde hodně zataženo nebylo mimo dvou míst. Jedna vzala Teplicko okolo středohoří a druhá šla na Prahu. Tady taky ani kapka, ale naštěstí máme od minulého čtvrtka do neděle v součtu 50 mm, tak jsme spokojení. Je to vidět na trávě, která je tu zelená a o pár km dál uschlá.
Tak beru stížnosti zpět.. Jen co jsem dopsal ubrečený příspěvek, že nás to minulo, začala se takřka nad námi stahovat hutná černá mračna. Modlil jsem se ať se to spustí ještě tady a ne až nad centrem a mé přání bylo vyslyšeno, za 10 minut byla před námi bílá stěna a pak už to jelo, krásný přívalák s větrem,viditelnost klesla tak na 50 m, tmavě rudé jádro přešlo přímo přes nás a pršelo asi 15 minut. Dalo to určitě přes 10 mm. Hromy byly jen tlumené slabé. Nakonec dnes bouřku schytala prakticky celá Praha.
Model COSMO nad Německo na zítra kreslí derecho: http://www.ve...09/15&m=cosmo (nárazy nad 100 km/h).
Klášterec zase tradičně nic, už ani tahle situace nepomůže, díra v lajně zase přes nás. Já jsem teď momentálně v Praze a zmokl jsem durch, takto snad nikdy v životě. Kdy už bude u nás konečně pršet? Co se to děje, že se to furt vyhýbá? Neměly být největší bouřky v SZ polovině Čech? Ráno to bylo na SV Moravy a teď spíše od Prahy na SV...
NesQuiK
ta Supercela co se začla tvořit nad sušicí nás boužel minula- ale vy máte šanci, že vás chytne, je hezká s kroupama a nabírá na síle.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.