Diskuse o počasí Bouřky od 7.8.2018 do 11.8.2018
Stranik
Tak bylo to varování nejnižšího stupně. Navíc všude i tady bylo, že to bude při postupu k nám slábnout. Apokalypsu z toho dělali tak leda někteří tady na diskusi. Navíc to varování úplně mimo nebylo, takhle to včera dopadlo po bouřce na Plzeňsku: http://www.fa...ype=3&theater
Ty bouřky na východě chodí pořád na ty stejná místa.Třeba Český Těšín zasáhly už 2 bouřka a další 2 se tam chystají.U nás aktuálně taky prší.Intenzita deště je slabá až mírná.Počítám že tak 10mm nám to hodí.
Se srážkami je to opět bída.... kde nic tu nic... Ale alespoň se příjemně ochladilo, i když jen na ten jeden, maximálně dva dny ....
Kladno (Středočeský kraj)
Predators2
Tak to už je pěkné.....
To co jsem dnes zažil na Hodonínsku je neuvěřitelné, už 4.tá bouřka, přímo v Hodoníně rány jako prase a krátký liják, ale to bylo nic oproti tomu, co bylo teď pod Veselím n. M. krásná přesná bouřka a přes 20mm, teď další silná linie kousek odsud východně nad Karpatama, u nás na Vysočině se mužem jít zahrabat.
Yurri
V Hodoníně byly dvě rány, zrovna jsem byl v buse když to šlahlo vedle nás, pršelo asi 4 minuty takže nic, bylo hned sucho a jasno a mimo to, na Vysočině v kopcích taky jsou často bouřky, jako v Bílých Karpatech, které zmiňujete, ostatní nížinaté části JM nic, takže se uklidněte a nedělejte senzace z ničeho, jsme na tom srovnatelně, ne-li hůře, protože u Vás pršelo trochu i bouřilo před nějakým týdne, u nás to je už hodně dávno... A kde bylo těch 20 mm? ani jedna ze stanicv okolí, kudy ta bouřka šla nemá polovinu toho množství - stejně k ničemu vše odteklo, zem je nemožná už - a mrknětě radar i v MB prší A zatím Vám můžeme jen závidět příjemně chladné noci, přes den sotva 30 a nedávno i nějakou tu přehánku a bouřku, já bych to měnil hned ty teploty s Váma. no přeji příjemný pobyt, snad bude aspon polovinu noci pršet a aspon pár dní se to držet pod 30tkou...
igor127
Hele je to 3km od Veselí n.M. směr JV, tolik vody jsem u nás za celej rok neviděl, minule v červenci tady přetekl srážkoměr a pak tady byla kousek byla 2 bílá jádra na radaru, takže opravdu luxus, to neznamená. že 5km vedle nejsou na suchu, je to vidět i na vegetaci, kukuřice tady v pohodě, ke Strážnici úplně uschla. U nás to bude na prach, ale chladnější vzduch bych uvítal, i teď po dešti je 25 a schyluje se k další bouřce tentokrát více od Z.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.