Diskuse o počasí
Bouřky od 7.8.2018 do 11.8.2018
dawe 10 mm? My 1,5 A teďka tam máš bouřku
dawe Jo masivní déšť. Místy i 2 mm Vrátil jsem se od rodičů ze severu a na Českolipsku nepršelo 2+ měsíce. Nic, nula. Tak se uklidni
Česke Budejovice,pekny vytrvaly dest,nemusim na radar,staci z okna podivat
Budejcak takjsme se konecne dockali
Prší tak vytrvale, že jsou z toho v Praze suché chodníky..
Ondris Hrůza. Přijde studená fronta a nespadne z toho nic, to jsou časy
Jsem zvědavý jaký komentář dawe zase napíše.Přavě ted je nad Těšínem druhá bouřka.
Nic moc,kde máte ty supercely?
Shark26 ale taky nic mimořádného,to hlavní nás obešlo.
dawe No to bych neřekl. O půl druhé nad Těšínem rudé červené odrazy!
dawe V Českém Těšíně spadlo za hodinu 28 mm, u nás od rána 1,5 mm, to se mi nazná zrovna málo, stěžovat by si měly ostaní v Čechách (vč. mě).
Dle některých modelů by během noci mohlo sprchnout i na východě Čech. Já v to doufám..
Shark26 ale přece jen bych čekal více, a vypadá to že jsme na delší dobu skončili,uvidíme.
By mě zajímalo, kde jako jsou ty bouřky a srážky, jih Moravy 5 minztovej déšt, 3 záblesky a z vedra jak v peci se udělalo dusno jak v parní komoře...
Je vidět kde prsi výhradně na Šumavě u nás spadli 2mm jinde téměř nic po Jihu Čech prachaticích 8 mm a pak si vše bere šumava
Ostrava 0 mm. Tak uvidíme co ještě přijde. Teď se vyjasňuje a otepluje. Podmínky by i celkem byly. Tak snad večer něco dorazí. Jinak by si ta fronta mohla trochu pospíšit. Máme tu pěkné dusno. Dle GFS i Aladina by měly bouřky přijít večer, které poté budou přecházet v pěkný trvalý déšť.
Tomas1241980 kdo koukáš?nejnovější Aladin nám tady žádné srážky na dnes odpoledne,večer a noc nedává.Vše vymazal...
dawe Čekal jste více jo? Skoro 30 mm za hodinu, to je slušnej příděl.. V noci tam máte podle Aladina dalších alespoň 15 mm.
frenki12 No uz bylo na case. Konecne se da dychat. ale ty bourky me serou, ze tu nejsou. Nevis kolik jsme jich tady vlastne meli? Ja vim jen o jediny vestsi nekdy v kvetnu, cervnu.
Zase velká blamáž ... napršelo prd.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste .