no a je to - teď bouřky už JV a V a taky SV od Ostravy -takže od SZ přes J po SV ---vlastně všude kolem ale v dáli, bez jediného zahřmění, akorát trošku pokropilo
Bouřky budou ve čtrvtek a mywlím si, že budou páchat velké škody. Je tam střih, je tam cape, jsou tam helicita, půjde výrazná studená fronta a zatím se stále přechod rýsuje kolem 16-19h... Hlavně pro západ Čech. Mylsím si, že estofex dá na 80% 2. A téma by to chtělo založit zvláštˇ. pokud nějak modely to nezmění.
Já už jsem spokojený, to nejhorší nás obešlo a celkem pěkně tady zalilo i blesky a hromy byly. Teď už je po všem a zase začíná palermo
Pěkná sqalline se vytvořila na Slovensku a bude přinášet krupobití a silné nárazy větru a to my nechceme že.
Jinak vám tu posílám obrázek z Blitzortungu té linie na slovensku a taky si všimněte Itálie Sicílie jak bouřky pokrývají celý ostrov, to jsem ještě neviděl
Zachar Po dešti široko daleko ani vidu ani slechu, úplně vyjasněno, byla jen trocha oblačnosti a hlavně vítr a 28, padá listí že stromů a zem je popraskaná, nestíhám zalejvat, 4.rok v kuse.
:-D tak toto byl masakr. Za Prerovem to narostlo , pak to zeslablo , v Havirove 3 kapky a jak to prislo na hranice PL a SK tak to brutalne nabralo silu. Tomu rikam pesek a je to jak naschval :-D