Tak, podmínky pro nás na vznik silných bouřek jsou ,model ještě trochu přilepšil , uvidíme , jestli bude pokračovat v tomto trendu a jaká bude realita Zkoumaná oblast Vysoké Mýto. Zítra bude jízda A to , že tam je málo srážek , je kvůli tomu , že modely nedokáží přesně určit počet srážek při bouřce. Ale jinak fronta na déšť bude slabší. 21.6 17:00h Srážky: 2,5mm Cape: 2100 Střih větru: 14 Lifted index: -7 Helicita: 50 CAPE* Shear: 620 Zapsáno 20.6 19:30h.
logitech Morava sice bude mít dobré podmínky,ale já si myslim že nejsilnější bouřky budou ve východních Čechách a na Vysočině.Sem fronta přijde v ideální čas.Nejnižší šance na bouřku je v JZ Čechách,ale to už jsem psal.
No uvidíme Jak to bude zítra vypadat. Ale bouřek bude asi hodně. Tady dávají třeba 70% šanci na bouřky pro Moravu http://predpo...z/second-day/ . A podle mě Estofex předpověď nevydá tak jako skoro vždy když mělo být něco velkého u nás .
Samik Ano, bouřky budou skoro v každém kraji, ale nemusí tam být tak silný jako třeba na V Čech, uvidíme jak to nakonec všechno bude.. kolikrát byly podmínky dobrý a nebylo nic a v místech kde byly podmínky slabší bylo bouřek nejvíc.. prostě se uvidí zítra
panaček Zatím to vypadá že kolem 17 hod. bude fronta vstupovat do ČR. V Pardubickém to bude kolem 19hod. asi. NesQuiK Taky si myslím že nejsilnější budou ve V Čechách a na Z Moravy. U nás nic extra nebude díky Pradědu který to knám nepustí.
Ale včera byl obrázek fronty a byla až v Německu její Z strana a V až na konci Česka tak mi řekněte, proč tady nehlásí na Z bouřky a vítr ? to jako nebudou podmínky nebo jak?