Za dnešek teda zklamání, čekal jsem toho víc v rámci celého Česka. Řekl bych že zítra to bude bohužel dost podobné. Jinak už by to chtělo aby se změnilo to proudění, jinak ty bouřky budou vypadat furt takto.
No Estofex na západě Čech a v Německu varuje i před život ohrožujícími bleskovými povodněmi, tak uvidíme. Byl bych hodně překvapený, kdyby se u nás něco vyskytlo, tady je to snad tím východním prouděním úplně zakletý, od západu byla vždycky jistota bouřek, na přelomu května a června už klidně velmi silných. Naopak na pomezí Německa a států Beneluxu předpokládají, že by nemuselo tolik pršet, ale spíš se tam zformuje systém se silnějšími nárazy větru (možnost bow echa?).
Tak to je mazec.Modely úplně převrátily předpověd.Bouřky mají být i na začátku června.Ještě k těm v čerejším bouřkám,tak dopadlo to asi tak jak jsme čekali.Pár slušnejch úhrnů se,ale našlo.Já jsem opravdu zvědavej co bude dneska.Od Estofexu 2 na Z a 1 v celejch Čechách.
hezké ráno,rád bych se pletl,ale myslím,že na srážky to ani dnes nebude žádná hitparáda.Včera tu mělo podle radaru lejt,bouřka byla,ale spadlo pár kapek.
Já se těšila, že dneska bude den bez protože píšou,že maj být na moravě ojediněle. In počasí vůbec nehlásí a najednou se dívám na radar a hle už se k nám zase jedna blíží... už fakt nevím Si člověk na tu zahrádku snad fakt nezajde....
logitech No právě, taky už si myslím,že si to pletou,protože jinak fakt nevím Už mě to přestá bavit ty předpovědi, vím,že to nemůžou předpovědět 100%,ale tak at radši , nevím ....
Petr11 Jo to vím, ale taky měly být hlavně "jenom" tam. Taková Ostrava podle mě v čechách není... a to, že jako maj být na moravě ojediněle. Podle in počasí třeba ve Zlíně vůbec ne http://www.in...sky/zlin-494/