Diskuse o počasí
Bouřky od 8.5. do 11.5.2018
Zatím nejsilnější bouřky se vyskytly J od Prahy,kde napršelo až kolem 30mm vody.V Česku zatím uhodilo přes 6500 blesků.
Tak Praha 6 ani kapka už by to fakt potřebovalo
Jsem spíš zvědavý na ty zítřejší bouřky a jestli něco vydá estofex a nebude chrápat
Predators2 Ta bouřka JZ od Prahy byla jednoznačně nejsilnější. Druhá nejsilnější byla SV od Prahy, kde napršelo podle odhadů i přes 20 mm, ale v daném místě není srážkoměr. Praha se hezky vešla mezi 2 zmíněné bouřky.
Tady to je snad zaklety...nikde nic..ani v okoli...nejbliz mozna 50km vsechno se to rozpada uz.
Zitra tu nic necekam. Bude tu minimalni Cape.
Jurda Ale předpověd říká "místy přehánky nebo bouřky"
U nás ani kapka všechny bouřky šly okolo nás takže zklamání.
Zítra prý mají být bouřky na 90% území tak jsem zvědavej
přidávám se ke zklamání, zase to chodilo okolo a nic. ve Bzenci byla hodinová průtrž mračen a o pár kilometrů dál směrem na UH nic. tak snad v pátek
Ano ale zde na jihu moc srazek nedavaji. No uvidime.
Ostravaci budou mit pré Ale je tam zima..se rozpadne...hlavne ze u nas je pres 21 a hov**k tomu.
logitech vypadá to tak
Zítřejší předpověď vypadá vskutku náramně až na to, že se netýká západních Čech. Můj tip na O mm srážek stoprocentně vychází a to už od 13. dubna. Tak si to užijte, jdu zalévat.
Tak tady v karvine začala silna bouřka
Lištička Proč dneska tedy stanice Plzeň zaznenala 4 mm srážek, takže nula se nekoná...a po 13. Dubnu také nějaké srážky byly, vše se dá dohledat....
igor127 Plzeň možná ale Plasy nic.
Zlín včera přeháňka asi 5minutová, takže nic nenapršelo, bouřka žádná
Dejte pokoj, jste jako staré důchodkyně. Radši sem dávejte fotky bouřek, to jaksi zaniklo. Každej tady brečí jako malé dítě, vždyť už je to otravné.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste .