19.maja sa Prešovskym a košickym krajom prehnala silnaa bola sprevadzana silnim vetrom
Diskuse o počasí Upozornění na bouřky - Česko - červen
rene112
Myslíš ten šialený vietor? Co ničil stromy v nedelu? Tu v koš. olšanoch udreli 2 GULOVE blesky a vietor bral strechy!!
vodca1991
Povedz mi kde byvas ---obec alebo mesto a ti poviem ci bude daco poriadne!!
hadam budud v žiline silne burky bo podla radarov su asi 5km od dnas ale radari asi klamu
Anonymní
Nechcem strašiť, ale asi vas zasiahnu, ale poriadne burky, pretože je na radare veľa bleskou. Postup: daj si www.in-pocasie.sk, aktualne počasie, a chod pomaly dole a na lavej strane mas blesky a klikni na to
vodca1991
A povedz den, konkretne od---do, predpoved mam najviac do piatku, a ti dam predpoved podrobnejsie
vodca1991
Uz mi nemusis davat datum, tu mas predpoved!!!!!!!!!!!!! Dnes:Prehánky, 18st. Zajtra:Zamračené, 26st. Pondelok:Oblačno, 28st. Utorok: Oblačno, 28st. Streda:lahke prehanky, 25st. Stvrtok: Možne zražky, 23st. Piatok: Možny dažd alebo preh., 19st.
vodca1991
Ja nemam icq, ja som napojeny na pokeci. Moje meno na pokeci: meteo14 POZOR, NIE MIRKO14. JA PREDPOVED AKTUALIZUJEM KAZDYCH 12 HODIN, TAKZE POCASIE SA MENI, A TYM PADOM AJ PREDPOVED, NAPR. V STREDU V STRAZSKOM HLASIM LAHKE PREHANKY, ALE O 2 DNI UZ MOZEM HLASIT NA STREDU BURKY. PRETO JE LEPSIE SI POKECAT NA POKECI!
Zdravím pod novým nickom
Trencin-silná prietrž mračien-zaplavenie ciest!!
Košice-kumulonimbusy vychodne
U nás byla dnes velmi silná bouřka,která se vybíjela přímo nad námi,protože 5x to uhodilo přímo nad námi.I déšť byl velmi prudký spadlo 13mm za 25minut to je hodně.Po silnici teklo v době bouřky 10cm vody.
pocasi v dubnanech
puma979 meteoexpress
I u vás byly dnes silné bouřky?
Ahojte to som ja Juraj s Dolnej Oravy z mesta Dolný Kubín čo sa týka počasia hlásim o 17:00 hod ľahké daždové zrážky s vysokej oblačnosti prehánkového charakteru len do 1 až 5ml barometrický tlak 1003 hPa konštantná hodnota, teplota +17.0C klesajúca hodnota najvyšia teplota dnes +19.5 stupňa najnižšia +15.5C rozdiel medzi dňom a nocou a ránom bolo 5C od dneskajška je bezvetrie alebo len mierny vánok včera čerstvý severozápadný vietor do 25km za hodinu včera napršalo od 5 až do 10ml ked bude niaka väčšia zmena tak budem informovať na svojom webovom blogu majte sa aj bez ohľadu na počasie pekne a pre infromáciu upršané počasie by malo byť do prvej polovice budúceho týždňa ale ku konci týždňa na severe SR ochladenie v noci až na +5stupňou cez do +15stupňov pravdepodobnosť zrážok od teraz až do konca týždňa od 20 do 40% zrážky ktoré by mali na konci týždňa pomali ustávať aj na severe Slovenska i ked slabé prehánky ako teraz sa môžu vyskytnúť prakticky kedykoľvek s pozdravom Juraj alebo Parappa PS: Búrka tu nebola ani dnes ani včera ani nikde tu na Orave.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.