BUDU VÁS UPOZORNOVAT, NAPIŠTE VŽDY JMÉNO A VĚK NEBO TOTO TÉMA ZRUŠIM
Diskuse o počasí Upozornění na bouřky - Česko - červen
Na ČR se ženou silné tak pozor na to, jo
Bude dneska bouřka na SZ čech???
ne nebude vubec . UPOZORNĚNÍ:zapomněl/a si na méno! pozor nato jinak to rušim!
U nás to bude asi bez bouřek,i když podle nové předpovědi mohou nějaké bouřky zasáhnout i jižní Moravu.
No nevím, ani pro Moravu na ně neupozorňují. Dneska tam nebudou 100%.
léto
ale zajtra budu na morave 99% bo budu aj na sloevnsku
LÁDA
jmenuju se david a věk 20 bouřky jsou někdy ojediněle
dnes počasí: Č.BUDĚJOVICE PLZEN K.VARY PRAHA JIHLAVA MORAVA SLESKO A TO JE VŠE JINAK BUDE 26' AŠ 29' DNES TU BUDU OD 12:05 DO 12:45 TAM MI VTOMTO ČASE PIŠTE DÍK
burky pridu a odydu,tak to proste chodii
ooa noo anoo Pan diktator moje meno je ANTI DICKHEAD a mam 5 rokov
Pozeral som predpoved zrazok zo chmu.cz a tie burky by mali byt fakt dost silne. Aj ked presnost predpovede pre vyskit burky je len orientacny Ja ocakavam fakt silne burky dnes by to malo byt len v Cesku, mozno zapad Sk. Ale uz zajtra by to malo byt vo velkom. Ako som tak pobehal net tak by to malo byt v priemere 5-20 mm, ale tam kde to fakt udrie 30-80 mm. Ja osobne len dufam, ze to nenapacha velke skody.
JÁ TOMU TAKÉ MOC NEROZUMÍM,ALE MÉ JMÉNO JE JIRKA A JE MĚ 27LET.
Dnes máme dětský den tak to od dneška rušim a napište mi jak uvás vipadá počasí UZAVÍRKA: 12:30 DÍK unás ráno trochu oblačno a jinak samá mlha! tak čau zítra a hodně štěstí na den dětí at ste nejlepší ráno sem napíšu své hodnocení a vy mužete taky
V česku se očekávají bourky najmä v odpoledních hodinách. Na buduci týden v pátek se proudko ochladí.
U mne je zataženo, 17st., po dešti, ale včera byla u nás tromba, vypadalo to jako tornádo, z mraku vysel lievik ale naštestí víter nefoukal ani vír se zeme nedotkol.
Mirko---14 rokov----Košické Olšany
Měl si to vyfotit, ale pravděpodobně se jednalo jen o oblak připomínající trombu - snadno se to zamění (prostě příště vyfotit a někam to poslat, třeba sem).
Petr12 Nevím, či ti táto stránka pujde, ked nesi prihlašen na pokec: http://fotoalbumy.azet.sk/meteo14/meteo Zobrzí se ti obrázky, a od hora máš snehové kroupy a doprava je tato tromba
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.