igor127
Ja uz si za 33let zvykl ze na liberecku jsou 1-2 silne bourky za rok a neni pravda, ze jak nejsou na liberecku, bourky me nezajimaj, jsem vseobecne na bourky jak vysinutej...sleduju mrte serveru, modelu a blitzortung asi 20x denne uz nekolik let (doma, v praci i v hospode mi rikaj, ze jsem na pocasi jak nemocnej) a vim moc dobre jak tragicka je s bourkama v CR situace nejen tento rok, kor ve srovnani se vsemi sousedy kazdy rok silne zaostavame...vzdy bud fronta v nevhodny cas, nebo je CAPE a neni strih nebo je strih a neni CAPE nebo je vyjimecne vse ideal a stejne propadak... Z Nemecka jdou VZDY bomby, nas to preskoci a jde se vesele na Slovensko a Polsko, vzdyt to je neustale to samy...Ale to uz neresme...Estofex to hold vyjimecne prestrelil no...pro celou CR c.1, pro 3/4 uzemi c.2, vysledek? 10 blesku v lokalnich prehankach za cely den...Kdyby to Estofex vedel, udela ty mapky pouze pro Polsko a Rakousko a CR uplne vynecha a ze nas umi vynechat...tenkrat se mu to silne nepovedlo, ale nevycitam mu to, vetsinou jim to vychazi pekne a malokdy, zrovna nyni, se hold slusne seknou...ja tomu od zacatku neveril, ty "1" na S a SZ Cech jsem se smal, a na tu "2ku" jsem koukal jak puk, ja cekal max "1" v J/JV polovine CR...i mistr tesar se nekdy utne no... Uz Estofex neresme a resme aktualni tema, muj nazor se na bourky nebourky v CR nezmeni, vidim ty situace denne mraky let...Co se tyce tematu, bohuzel to vypada stejne jako pred par dny...fronta nas prejde rano, takze zadny zazraky necekam a ze se to za 2dny uz moc nezmeni...