Diskuse o počasí
Bouřky 6.6. a 7.6.2017
Tak ta bourka je dost husta
Opravdu ta bouře nad Jeseníkama vypadá zajímavě
Myslíte si ze ještě něco Prahu zasahne? Nějaká ta bouřka?
Tak to celé měním, v Ostravě neočekávám ani déšť, ale max. se to tady zas projeví jen ochlazením.
Aldan to ani náhodou už se ochlazuje po dešti
Hodonín - oblačnost se protrhává, krásně svití slunce a fouká. Nikde v okolí nic - tomu se říká bouřková situace
Tak u nás vůbec nic, pouze fouká vítr a je zataženo. Kdyby alespoň něco napršelo, ale to bych toho chtěl asi moc...
Martin Nebola Prahu už asi maximálně déšť, té frontě u nás moc nevěřím. Ale i s tou víc jak půlhodinovou přeháňkou jsem docela spokojen.
Tak zatim jedou bomby hlavne cechy a hranice cechy x morava. Slezsko a hlavne OVA klidecek :-)
Takových silných bouřek kousíček od nás a nám nic
Budejce to vzalo pěkně vodnany a okolí to vse minulo
Tak přes moje bydliště na jihu se nejspíš přehnala supercela a já musím tvrdnout v Praze, kde ani nezahřmělo. Tomu říkám prokletí...
No to se mi snad zdá...
aktuální pohled na ZJZ
Ondris Prokletí? u nás krásně září slunce na jasné obloze (jen pár mráčků), fouká a je dusno - a nikde v nejbližším okolí žádná bouřka a srážky... Čekám jak idiot a stále nic
Tak východ totální propadák..zatím žádná bouřka. Předpověd opět nevychází
Večer a zas v noci to příjde
Stále dokola varujete pred nejakyma bourkama ,ale na Vyškovsku nezaprselo uz 3 tydny !!!!!!! Nepocitam nedelni 4 kapky.
igor127 Jo prokletí, letos mám zatím jedinou bouřku a to ještě slabou s pár hromy která mě jádrem obešla. Vy na Moravě máte dneska ještě naději, ještě rozhodně není konec, kdežto tady už je po všem, ale aspoň snad trochu zaprší.
Ondris Obávám se, že nevím, kde by ta šance vznikla - Rakousko zatím nic neprodukuje. Snad ještě večer nějaká přehánka
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste .