Diskuse o počasí
Bouřky 28.6. až 30.6.2016
Predators Souhlasím, myslím si že dneska budou bouřky více na východě
filip656 i když ted se u nás ta vysoká oblačnost rozpadá SZ Čechy.
Predators u nás zase naopak přibývá , ale ještě nějaká malá šance je...
filip656 co myslíš je nějaká šance až přejde ten déšt na nějakou bouřku.
Vedle Č.B. se zřejmě objevují i kroupy.
Predators No nevím, myslím si že možná ano, ale večer a v noci už mají být bouřky kromě JV, jen ojediněle..
filip656 ten déšt postupuje celkem rychle takže nás na SZ kolem 17:00 opustí.
Predators Ano, déšť se pohybuje vcelku rychle, otázkou je, jestli se po něm budou vytvářet bouřky
dnes bouřky? hmmm, sotva že popršelo. U nás asi nebudou ... máte pouze od Prahy vše východně.
Dnes to pro Moravu vypadá zajímavě ;)
Silne bourky se vyskytli v okoli Dobrusky v HK kraji...bila barva i 30min na jednom miste...k nam do Kvasin dosel jen mirny destik...ale mordy dobry
ČHMÚ vydal výstrahu před silnými bouřkami pro 5 krajů.
U nás krásně prší už 30 min., lehce bouří a pomalu se mraky přesouvají na východ, ale dle radaru o vesnici vedle je vidět bílý flek, ale to zjistím později, jestli tam byly kroupy. Javorník, okr. Svitavy.
Predators No zatím nevypadá, že by se něco mělo vytvořit
Jde to spíše na SV a u nás se to tříští, v dálce občas zahřmí.
Já už nevěřim tomu, že se něco vytvoří na jihu Čech, od západu se tu vyjasňuje.. (Vodňany), ale výstraha je do 0:00 tak uvidíme.
Zdravím jsem ve městě Letohrad a takhle silnou bouřku jsem neviděl. Blesky každou sekundu a asi 10 jich uhodilo pod 50 metru ode mne. Napršelo cca za hodinu 50 mm/h. Na to že varování ⚠ bylo s nízkým stupněm nebezpečí tak jako dobrý.
NesQuiK možná ještě něco jo. V Německu se taky tvoří
Tak hlásím konečně první přímou bouřku.Bleskově slabší, ale déšť to dohání.Bílé jádro dorazí v nejbližších minutách.
Jurda Jo, teď se dívám ale nevím jestli to sem dojde
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste .