Diskuse o počasí Bouřky 11.6. až 20.6.2016
Že je to nakreslené na Estofexu, ještě neznamená, že je to pravda. Kvalita Estofexu jde poslední dobou spíše dolů. Mnohem směrodatnější už jsou spíše výstrahy - hodně dobrý výstražný systém mají Němci. Na dnešek tam žádná výstraha na bouřky není.
Až zítra může něco na západě vzniknout. Podobně to bude i v příštím týdnu, silné ty bouřky zatím nebudou.
Petr12
Mohu potvrdit,ale sleduji ESTOFEX už delší dobu a, když Estofex nedá žádnou výstrahu pro ČR tak zde jsou bouřky(i silnější) Proto už se také říká: "Když ESTOFEX nedá výstrahu pro ČR,očekávejte bouřky!"
Doporučuji si něco nastudovat o forecasterech z Estofexu. Btw. chtěl bych vás vidět, kdybyste měli předpovídat konvekci pro celou Evropu. Ti kluci jsou borci a zaslouží si trochu respektu. Musí nad tím strávit strašně moc času a to zcela zadarmo. Za mě Estofex určitě nejlepší komplexní předpově bouřek jaká je k dispozici. A že někdo kouká jen na obrázek s čárkami a text předpovědi už se číst neobtěžuje, to je jeho boj, ale není to chyba estofexu.
Tak a teď držte palce pro Děčínsko-Českolipsko-Liberecko ať se to nerozpadne na čele je i mini shelf!
Dnešní shelf na linii z J/JV
Místo pozorování: Dolní Habartice,227m.n.m,okres Děčín
Pohled: J/JV
Stranik
Pseudo-Shelf Cloud tak co by jsi chtěl,když se to rozpadl, když mi jsme byly na okraji TN Já jsem rád,že to vůbec vydrželo a nerozpadlo se to někd ena Litoměřicku,ale až nad námi, jinak byly tu 3.sehlfy na J/JV/V
tom-791
Ano je to upravené přes aplikaci v mobilu,protože Foťák snímky velmi "zjasňuje" a i když dám ať je nejtmavší tak stejně ty snímky jsou strašně jasný a útvar a struktura oblačnosti nejde vidět,proto přidám kontrast,jas,atmosféru a strukturu!
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.