Diskuse o počasí Bouřky 22.7. až 25.7.2015
myslím si, že tentokrát se bouřky dočkáme i my zde na Ostravsku
Počítám, že ve čtvrtek odpoledne zhruba mezi 13 - 17h se určitě něco dostaví. Večer ve čtvrtek s nima u nás již nepočítám...
V letošním červenci jsem totiž pozoroval jen 1 bouřku (07.07.ráno) -jinak nic....
a taky by to chtělo trochu toho deště, snad i víc než trochu
Evolve
Já si bouřky nepřeji, já si přeji hezký a slušný déšť bez škod a následků
NesQuiK
Podle me je neskutecne ze kazda studena fronta (a s tim spojene bourky) tohle leto se pres nas musi valit zasadne pozde v noci...Prijde mi ze je to skoro pravidlem...nemuze to prijit v 17h, ve 20h nebo 22h...NE, zasadne vzdy po pulnoci kdyz se ty bourky uz rozpadaji, nemaji takovou silu a rozhodne nezasahnout takove uzemi...nechapu tuhle bourkovou sezonu...bourky skoro zadny a kdyz uz prijdou tak slaby, lokalni a po pulnoci...no snad bude srpen lepsi, protoze cerven a cervenec tragedie...
Ondris
Presne tak...u nas to v nedeli bylo po 14.h, ale byla to spis prehanka s 2-3ma bleskama a prutri mracen na 10min...za dalsich 20min bylo zase dusno a sucho... Jedina opravdova bourka 2015 k nam prisla 8.7. v 1 rano a to je tento rok vse...nyni to vypada opet tak na 2.-5. ranni a to buh vi co to bude za slabotu...prijde mi to zvlastni no... Pozoruju bourky uz mnoho let, ale takhle slaby a divny rok jsem nezazil, pritom tyhle rychly zmeny pocasi by tomu meli nahravat, vsude pisou jak diky zmene klimatu budou bourky castejsi a silnejsi a on je to pravy opak...
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.