Stranik Tak to je opravdu jen zbožné přání.. Jinak jsem zvědavý na ten předpovídaný trvalý déšť. Aladin už to začal pomalu ubírat a u nás třeba nespadla ještě ani kapka.
prej dnes v čechach bořky a trvali dešt tak tomu už se fakt musim smat podle radaru zase všechno schytava německo a čechy opet skoro na suchu a bez bouřek kruci pisek budte stou předpovedi přesni a neklamte děkuji
W3A Sokolik Trvalý déšť je předvídán pro noc na zítřek, což je zřetelně uvedeno v dnešní aktualitě. Ostatně v Karlovarském kraji už nyní prší. Do zítřejšího poledne v západní polovině Čech spadne až 30 mm srážek.
Aladin ma daleko vic jak 30mm..ale zase pisete zapadni cechy a cechy nejsou jenom zapadni. Ale tipicky se in pocasi zastava meteorologu..nikdy nenapise...ze met..to proste nevyslo.
Počasí je v těchto dnech natolik rozmanité, že čtení předpovědi vyžaduje i trochu inteligence, kterou samozřejmě řada lidí postrádá a podle toho to vypadá. Lidi čtou jen nadpisy a nepřemýšlí - někteří se chovají jak stádo hloupých ovcí. Předpověď se vyhodnocuje ve větším kontextu, ne jen podle jednoho místa.
U nás na severu Čech celé dopoledne propršelo a i bouřilo. Deště nám tu spadlo kolem 10 mm a další se čeká v noci. Zalito tu bude slušně.
tak já použivam meteoradar + počasi xl pro a stejně se to praze možna zase vyhne možna kde se to bude držet což je obvikle tak kolem vltavy jinak ostatni mista zustanou soucha a take zaleži kam to ten vitr rozfouka . jinak počasi xl my ukazuje bouřky na neděli od 15 hod pravděpodobnost 74% ted otazka kde přesně udeři
Tak že by se to v Bavorsku konečně dávalo trochu do pohybu? Jinak na jindřichohradecku pěkná stacionární bouřka. Už se tam drží přes hodinu na jednom místě, tam bude asi zalito pěkně...
Ve Strakonicí pomalu ani kapka za ty 3 dny.Za každým dnem se ochlazuje.Bouřky co v Česku vznikaj,ale jdou za hranice většinou.(zajímá mi jih a jz území)