Diskuse o počasí Silné bouřky 23.5. až 28.5.2014
U nás ve Hřebči na Kladensku nic moc zatim jen občas přehánky, od jz se ale něco tvoří, ale je otázka, jestli se to dostane až k nám, , aby nás to zase neobcházelo, jako včera, navíc zajímavé je, že na z čech podmínky pro silné bouřky moc nejsou a přesto, se tam tvoří docela silné i Čhmu počítá více na východ s velmi silnými bouřkami, aktuálně je silná bouře u Čáslavy
Jo ta u Časlavy je od nás pěkně vidět, ale míří směrem na Pce :-)
11mm Co to bylo za bunky? Na hodně mist stačila jedna a spadlo 15mm.
Tak posílám video z dopoledních hodin z Olomouce. Totální příval vody, rýny nestíhaly.... Ostatně více na tomto videi: https://www.f...1667183911188
Tak u nás, po dopolední bouřce, dorazila ještě jedna večer. Srážkově už nebyla zajímavá, napršely jen 2 milimetry, za to přinesla nádherné pohledy na oblohu. Velké množství blesků a zajímavě osvětlené mraky stály opravdu zato. Bohužel nemám dost kvalitní foťák na to, abych to zachytil.
Nám se tež bouřky včera(25.5.) vyhýbali, ráno šel pěkně tmavý mrak od Ostravy ale vzal nás jen okrajem takže pár kapek a nic víc a odpoledne taky šel pěkně tmavý mrak od Karviné, par krát zahřmělo a nic a do třetice večer to taky vypadalo slibně asi 15 minut se blýskalo ale nakonec nic tak snad dneska něco přijde, ale kroupy by nemuseli byt
uničovák
Zdravým vás zkutečně u vás byla jen 1 bouřka?, já počítám i když třeba pár krát zahřmí, tak to beru jako bouřku vzdálenou, potom když nás to vezme jen částí, tak okrajovou a potom když nás přejde celá, jinak kdybych to, měl brát ty bouřky co nás zasáhly přímo, tak toho bych taky moc nenapočítal, jestli jich bylo letos nějakých 6 nebo 7? už nevim, jinak celkem 20, kyž to beru takto, akorát dvě bouřky u nás ve Hřebči na Kladensku zatim stály za to, jinak bída, snad se taky už konečně dočkáte
Kuba.T
Zdravým vás, včera u vás nebylo zkutečně nic, ale to je normální, že se to občas vyhne, všude se to občas vyhne, ale pořád jste na tom v Praze s bouřkami o dost lépe než mi tady, třeba v pátek jste tam měli pořádnou bouři a tady nebylo skoro nic těchto, situací bylo letos už dost a každý rok to tak je, že Praha má prostě více a lepší bouřky než mi na Kladensku
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.