Diskuse o počasí Bouřky (i silné) 18.6. až 23.6.2013
Doufám, že do Prahy žádná bouřka nedorazí a zůstane příjemně teplo. Nyní 26,3 °C. O kroupy a další materiální škody snad nikdo, kromě pár jedinců, nestojí.
V Praze to má být největší.. Tady v Plzni se krásně blejská Jsem zvědavá, jestli nám zase nepůjde elektrika
No a je konec.U nás byl akorát silnej vítr a nějaký blesky nad Plzní
Tak JV Prahy se to vyhlo. Přesto ale vítr značně zesílil.
U nás včera ve 22:15hod. přišla bouřka slabší a trvala do pulnoci pak přišla druhá v pul jedný a ta stála zato voda z kaluží byla všude vítr o rychlosto 95km/h a blesky hromy jako svině až sem se bal že nás to zapálí!To sem zažil poprvé.
http://hydro....t=r&mt=&id=24
Dle srážek i 100mm západ území(chebsko)
Snad dnes jáká pořádná bouře.Zatím ve Strakonicí ani nekáplo od nědelního rána.
KRUPKA SZ čechy
U nás to byly takové tři vlny. První bouřka přišla kolem 22h. Kdy velmi zesílil vítr,ale pouze se blýskalo. Kolem půlnoci přišla druhá. Foukalo, blesky, sem tam hrom a konečně i déšť. A po 2.hod. ranní mě vzbudili další blesky a hromy. Tato bouřka byla ale dle radaru už spíš vzdálená..
A co Východní čechy ? Či Vysočina ,včera nic ,pořád je akorat hic ,ale koukal jsem na radar ,že kolem 6 ráno kolem Pardubic byla silná bouřka.
Tak večer asi něco málo vznikne ,aladin dáva celkem dost na Vysočinu ,vcera to bylo o ničem ,nejlepší je když to proleze celou republikou a ne ,že to je na 20%
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.