Peter Sedlák 1 Oni to v rádiích, alespoň v těch veřejnoprávních, mají z první ruky od ČHMÚ.. Od rána jsou tam i vstupy meteorologů ČHMÚ, přesně v tom samém znění.. Jde to samozřejmě za ČHMÚ, nikoli za rádii.. Srážky posledních 6h, jednoznačně nejvíc jih a Vysočina...
spurdo Aktualizují, dokonce je tam aktualizují ve vstupech i samotní meteorologové... Výstrahy platí tuším do půlnoci, tak třeba ty silné bouřky a 60mm ještě na V dorazí...
Tak už to dorazilo i na Kladno, lehký "májový" deštík, tak uvidím, co to dá.. na bouřku tu nevěřím, neb mi připadá, že tu teď na to podmínky nebudou..až tak čtvrtek, pátek, sobota, tam to zatím vypadá lépe.. cape ve čtvrtek, pátek a sobotu - 1200,1300,1800...no, však to změní..
VHK Přesně tak, kam až to vydrží... myslím, že ani k hranicím ne. Oblačnost zde rychle ubývá, je polojasno, trochu se otepluje, tak snad, ale fuči mírný studený sv vítr, tak asi nic.
Tady fučí od rána, nacmrdalo dnes tak milimetr, teplota +17, fakt slušný podzim. Některé modely to drží až k nám, jiné tu mají srážkovou díru a do večera ještě daleko. Musí prostě něco být nebo zas budu plakat
Aldy1977 Takže celkově přes 30mm? Ještě jste na tom mnohem líp. Ta půlka to je i tady a trochu plošněji. Však ještě srážky příjdou ale už asi stacio-bouřkové a to je pro nás nepříhodný.
U mě nějakých 32 mm nato že mělo podle aladina byt 100mm včera a 80mm dneska tak toho spadlo fakt málo moje oblast už je 18 hodin v srážkové díře dneska mám 1mm táhle předpověd opravdu nevyšla.