panaček No nějaký pás bouřek se tvoří v Bavorsku, ale na posledním snímku z radaru není ani jeden blesk, nějak to slábne, ale uvidíme třeba se to ještě nakopne, ČHMÚ si pořád stojí za tím že něco bude, výstraha tam furt je.
Zdar borci. Od pátku jsem byl v Brně a včera na KABÁTECH a dnes jsem přijel domů. Brno krásné sice horko a dusno celou dobu, ale počasí vyšlo na 1 a koncert se taky povedl. Od zítřka to bude trochu s jiného soudku. No doufejme že se teplo ještě vrátí protože je venku plno práce.
kuba Vypadá to, že vody bude opět hodně (jako je tomu už od začátku roku). Nám pro Mělnicko ecák dává za 10 dní skoro 80mm, což je snad průměr za měsíce září i říjen dohromady. Co se týče teplot, tak to taky nebude žádná hitparáda, v pátek jen 13°C. Na víkend aspoň trošku oteplili a bude do 20°C (pokud vyjde).
Tak odpo bylo fakt dusno, ale bouřka vznikla večer až později z přeháňky co nás jen lízla, kolem 3 mm není moc, pod stromama mám na zahradě sucho, JČechy jsou úplně jinde, tam už je někde i přes 30 mm, tak snad tahle vlna co se tvoří ještě něco přinese. Jinak jsem ale spokojenej, protože jsem stihl obrat černý bez a právě dělám ten svůj slavnej elixír mládí, když je ta konjunkce