Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Větrno a teploty okolo 17 °C, na severozápadě zpočátku ojediněle přeháňky

Diskuse o počasí Davis weatherlink konzola

# 26.03.2026, 12:31

Mam tuto konzolu tak 5 mesicu, no denne mam vypadky vlhkosti a solaru. Vypadky 0, signal mam Good, nebo Very good, pakety vubec zadne nechybi, ostatek aktualizuje uplne ok. Kde muze byt chyba? Kabely taky ok, teplotu aktualizuje v poho. Baterie taky ok nove.

4
# 29.03.2026, 19:08

ta konzole se nepovedla... hlavně nepochopím, proč nenechali anténu venku... ten příjem signálu je šílený. Mám obě vedle sebe jak starou tak novou a těch ztracených paketů je neurékom. Zlatá stará! Bohužel zákazník nemá na výběr a musí koupit novou, starou už tak jedině někde na bazaru.. Já se staré konzole rozhodně zbavovat nebudu. Je to ještě old kvalita.... Kdo koupil novou, prohloupil. Díky ní Davis spadl kvalitou o dvě patra níže...

Dovoze poradil, ať dám anténu vysílače vodorovně, ale nepomohlo ani to... občas je signál fajn, často ale ne..

10
# 29.03.2026, 22:14

Tacho Trnava
Taky se mi to děje u stanice Raspenava. Dochází tam k výpadkům měření vlhkosti. Někdy krátké a jeden asi delší trval 1.5 hodiny. Na podpoře psali něco o tom, že mám stanici resetovat - odpojit solár, vyndat baterku atd. ale to je prostě bullshit. Nebo změnit přepínač stanice, ale to taky nepomohlo, potom prý už jen reklamace. Stejně jako dosah signálu 300 m. Pak u druhé stanice mám přímou viditelnost v Jindřichovicích - jedna překážka okno, vzdálenost je 117 m a jakmile někdo na vrátnici v okolí zapne rádio, tak je po signálu. Zásadní chyba je interní anténa.

# 30.03.2026, 13:26

Filips
Ja objednal este nove teplotnovlhkostne cidlo.. ale kdyz ani to nepomuze, tak asi presedlam na nejaky weatherlink live(jeden predava z Madarska za 1500 kc a uz som to tam rezervoval na par dni) a konzolu necham len jak zobrazovatko dat... ta konzole je jeden velky nepodarek.

# 30.03.2026, 13:30

kapr84
Ja ju mam u okna a asi 15 m od iss a ok, ale staci, jak napsal Filips mit zapnute neco, co bere vyssi vykon, nebo to ma nejaky spinaci adapter, tak hned signal skace nahoru dolu. Ja zkusil i radioamaterske vysilani, kousek od ISS, kde to mam udelany, a hned se signal zhorsil. Ta antena vevnitr bude jen asi nejakej dratek napajeny na doske, lebo to fakt jinak nechapu, ze i obycejny teplomer za 400 kc ma lepsi signal, jak Davis.

# 04.04.2026, 11:44

Tak vypadky poresene. Weatherlink live jede naplno, na wunderground data po 3 sekundach. Konzola jedna katastrofa.

Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.