Mám meteostanici TFA NEXUS a chtěl bych ji zapojit do mapky meteostanic na webu in-pocasi.cz, abych mohl také dodávat data. Pro tyto účely musím mít stránku, kam bude stanice posílat data. Webů mám několik, takže přidání stránky s daty nebude problém, ale nevím jak na to. Potřeboval bych kompletně poradit v tomto: 1. Kde seženu šablonu, na kterou se budou odesílat data? 2. Postup, jak ji nahrát na web. 3. Jaký software byste pro stanici doporučili? (Pokud možno free)?
Určitě je zde řada lidí, co tento problém řešili, může mi někdo poradit? Díky.
Diskuse o počasí Nastavení a připojení meteostanice
1
# 21.01.2014, 18:33
81
# 21.01.2014, 20:02
Často se používá: Šablony Weather Blues, ale nevím jestli podporují TFA NEXUS.
2243
# 12.11.2016, 18:20
zdravim,v prosinci mi přijde Davis vantage vue a program weather link LAN.rád bych sem posilal naměřené hodnoty.to musím mit notebook porad zaplý aby se data posílala sem?většinou je v režimu spánku,tak mě zajímá i kdyz bude vyply,jestli sedata budou i nadále automaticky odesílat sem na web.děkuji za odpoved.Balaz
182
# 13.11.2016, 16:14
Milan
To aby měl nějakej mega-spořivej. NETbook s nějakým Atomem nebo něco tak. (třeba i Tablet) Velkej počítač - to by se asi elektřiny ani nedoplatili. Možná dobré řešení by byl ten miniatur PC (malá krabička) ted' nevím jak se to jmenuje. Ale taky stojí pár tisícovek ...
http://www.al.../18850092.htm
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.