Dobrý den všem! Touto cestou chtěl bych se zeptat: mám stanicí Hyundai WS2164 s připojením k internetu. Poslední týden přestala načítat data ze serveru a hlásí chybu připojení k serveru. Ostatní stránky ok, USB vysilač ok(vyzkoušen s jinou stanici). Zkoušel jsem přeinstalovat software 4-day Forecast už několikrát, a bez výsledků. Dokáže někdo poradit?
Diskuse o počasí Domací stanice s internetem
Dnes jsem si donesl z Kaufláče taky něco podobného ... taky to má základ v tom Forecast. Hmm, dobrá sranda akorát že bohužel plně závislé jen na tom programu přes internet připadá mi to úplná pitomost
Kdoví kdo to odkud bere ti informace podle plotu a měl by vědět kolik tu mám v reálu.
Bylo to ve výprodeji za polovic, tak jsem to vzal
Tohleto to je ... docela dlouho jsem nad tím spekuloval jak to rozjet - nedělalo to dlouho nic. Nakonec se to milostivě teda rozjelo, musel se ale přednastavit manuálně čas a kalendář. Jinak ten číňan co to vyráběl tak si nevšiml že je to "Forecast" a napsal na display "Forcast"
http://elektro.aukro.cz/meteorologicka-stanice-int...
Váš problém netuším v čem je závada. Asi bych Vám doporučil to vyzkoušet na jiném stroji s novou instalací. Jinak Já mám verzi 1.7
Aha, tak už Vám mohu odpovědět ... mě to dělává někdy taky že to oznámí "nelze se spojit se serverem." Víte co tomu pomůže? Nic, zkrátka nechat být a čekat až se to zase samo rozjede. To mají výpadky serveru tam oni ... to nijak neovlivníme Žádné přeinstalace ani jiné změny tomu vůbec nepomůžou
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.