Francois
To je fakt,co kdyby sněžilo tři dny v kuse,to by taky čekali až přestane?
Diskuse o počasí Sněžení a mrazy od 9.1.
Jo tohle pamatuju jednou v Brně. Napadlo 20 cm a výmluva byla, že prý na Brno nestačí 21 pluhařů a sypačů, tak se pro efektivitu začalo až když napadlo opravdu hraniční množství sněhu. Ty záběry v událostech na ty sypače v jedné řadě, nepojízdné. pluhovat se musí hned. Pravda. Sypání při větším spádu má nulový efekt.
Škoda, ze nam ta tlaková níže nehodí jeste jednou takový pásmo
Pásmo už končí. Ještě pár desítek minut bude sypat a pak se budem muset spoléhat na přeháňky. Na mé kameře vidím že jsou větší vločky. Sníh po obrubník.
Ondra83
Tak v plánu je že TN se nasune nad Z Evropu celá, i svým středem a pak se vyplní a rozpadne..
Ten teplý sektor nás tu nemine, tak jako tak..
Ale to přechodné oteplení bych fakt neviděl tak horké..
Tady na JZ už jsme v teplém sektoru, nicméně v 850hPa je stále pod nulou (kolem -2) a tady dole aktuálně -3,5°C..
Francois
No, tak jsem nově mluvil s manželkou... jede do těch Teplic.. čili dálnice totál neprotažená, VAZE jí ukazuje ať sjede... ale nechce se jí, neb ty vedlejšky určitě taky budou failed...čili, tohle už nevím jak omluvit, neprotažená dálnice.. jo jede už 2hod 12 minut..
Zatím poprašek, ale sněžení zesiluje, tak uvidíme. Každopádně Čechy super, super a super. snad vydrží co nejdéle.
palma
Jo, tady teď zase sype pěkně. Ono ani odrazy moc nejsou spolehlivé. Jo má to známku punku to sněžení.
DavidD a Ludvicek
Já jsem na východě města, tak trvalo než začlo i zde, ale jo teď sype fest.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.