Tady bída, celý den dost nad nulou, teď pořád 1°C a vůbec neklesá. Sněžení slabé, rozpad. Ani modely sem nic nedávají. Takže v klidu spát... V Prostějově aspoň nějaká voda. Ale bude bažina nějakou dobu, no 😉
Dětinské vyvolávání sněhu zase tady... uvědomte si, že většině lidem to jen přidělává starosti. Komplikace v dopravě apod. Já osobně mám sníh rád, i když jsem autobusák, ale věřte, že většina lidí by radši jezdila po čistých silnicích...
Neuro Na severozápadě v nížinách nejspíše prší, místy +2°C, ale od 400/500m hezky sněží. No na Děčínsku / Českolipsku napadlo určitě od včera 10cm sněhu
Daniel Moudrý U nás teď sice sněží, ale stav je stále stejný jako večer, a to je mokro bez nového sněhu. Podle ČHMÚ mělo za noc napadnout až 4 cm, ale srážky prakticky neměřitelné. K tomu teplota po celou noc kolísá kolem 0.
ono ještě něco spadne od východu. Ale tady to vypadá tak na hodinové sněžení při +1 °C.. tak jako nic, do víkendu s mrazíky a pak oteplení do kdy.. kdoví.. bude klid zase nějakou dobu. Nějaké rozpadající se fronty od západu chodit budou, ale srážek nějak nebude už. Ale tak listopad už má tady 60 mm... Víc, 74 mm spadlo jen před dvěma lety.
Na windy mám 7 modelu. Všechny po noci fiasko. Reálně není nic. Bohumin nyní. A to sníh hledám. Vše spadlo ve formě deště. Protože je teplo. (Sem tam sněží teď sněží, ale hned to taje).