Dejvos Jsem též zvědavý okolí Prahy toto umí tuto situaci tak snad to tak klapne, ve vyhledech okolo Prahy jsou úhrny 10-22cm tak jsem zvědavý dosti jak se poštěstí nebo ne😁❄️
Pokud si dobře pamatuji, tak toto pretaceni často neni pořádně vykresleno ani na radaru co? Můžu padat i bez odrazu či i kdyby proc to tak je? Někdo moudřejší by mi mohl říct 😁
VHK Tak to nechápu u vás sněží a tady skoro 3 nad nulou a to melo byt uz podstatně chladněji no dneska propadák. Jo a srážky utíkají pomalu na Slovensko, pro mou oblast úplně zbytečná výstraha si myslím, zitra tak do 5 cm.
No schválně jak dlouho vydrží srážky tady. Kdyby vydržely do rána, tak něco málo by napadlo. Nicméně zatím je to smíšené, ale postupně převažuje sněžení. 1,3°C a ochlazuje se zhruba 0,5°C za půl hodinu.
Aidamkoo No, a tady se pro změnu furt otepluje už mám +0,8.. je to stejně divný, protože to proudění jde ze stejného směru.. Ba ne, kouknul jsem se pro jistotu teď na to.. od cca Lipska to jde na Kladno a Lipsko +3 aktuál.. a k vám to jede od Polska a Vysočiny, tam to ukazuje aktuálně nulu až něco do mínusu.. no jo no..
Tominoo 10-22 cm tam má jenom ICON a pak ICON DE do 15 cm (a jsou v tom sami), ale dle mě nic z toho nebude, protože je moc teplo a navíc se začalo na noc ještě více oteplovat. Chtělo by to aspoň o 1-2C méně aby se to pořádně drželo, bohužel.