Daniel Moudrý Jop, je to tragedie směr od Mělníku do Prahy😆 Jsem zvědavý na tu druhou vlnu později odpoledne q večer co nám kreslí jestli přidá nějaký ten cm❄️
to jsou ty naše krušný hory se středohořím. tyhle situace zvládaj špičkově a krásně udržují srážky silný, často teda i se silnou ledovkou, ale ta dnes nebyla a napadlo ještě víc, než jsem čekal v mém nejoptimističtějším scénáři, čekal jsem spíš tak 2cm a při štěstí 4-5cm. id2 má slabší sněžení zase večer, teploty během zítřka a středy kolem nuly až stupně, ale stejně značně odtaje, mohl by ale vydržet do té inverze až
V Praze, kde jsem přes týden kvůli škole taky pěkně napadlo. I tady na Žižkově pár cm je. Taky se mi zdá, že modely to další sněžení ve středu vrátily víc zpátky i do Čech. Tu večerní vlnu má Aladin pěknou, ale smrdí to tam možným dešťem. Tominoo Tak kolik napadlo u vás?
Dejvos Hele, neměřil semnou přesně zatím, fakulta volá😁😆 , ale vypadalo to na 3-4cm prašanu, takže když večer ještě něco málo případne, začne to být jen lepší 😁, co klecany?
Aladin tu večerní vlnu maluje hezky přes střední Čechy. Teoreticky by podle něj mohlo spadnou víc srážek, než teď přes noc. Bude to ale opravdu hraniční, jestli bude nebo
Šumava 10 cm nového dohromady bude tak 13 Kvilda 15 cm hrebeny, když připadne 15 cm tak to běžky ct-ne jistí✌️ paráda plus/minus jako loni, kdy to bylo o 10 dni později … ted se modlit aby se prosadil ten vysokej tlak….
Moc pěkný, tady debil na letňákách ucpal stěžejní kruháč, protože těsně pod kruháčem jsou koleje, sjel bokem a šprajcnul se tam za prvním pražcem, už ho tam tepaj policajti.. stojí to pomalu až k Vinařicím..A jak jsem předpokládal, silničáři si dávaj asi ranní kávičku.. nikde nikdo..