U nas zase funguje zavetri muze byt klidne cervena na radaru a nic , -3st
Diskuse o počasí Ochlazení od 6.1.2024
Tady malý poprasek a teplota-2
Včerejší tip na sněhovou pokrývku zde mi kupodivu vyšel.
Nyni 3 cm, velmi slabé sněžení, čerstvý vítr.
Srážky nyní výrazně slabnou, už moc nečekám, že by se to oživilo nebo snad dorazilo další srážkové pásmo.
Oblačnost zde při pohledu na oblohu ztrácí hustotu, možná se bude brzy prosvítat
Zatím jenom hučí vítr beze srážek, třeba ještě něco přijde... Největší optimista je Ecák, dává do večera nejvíc- 7 mm, GFS s ICONama po 1 mm...
Hrablo zatím odpočívá, ale mně svrbí ruce
Na SV Moravy půjde o vydatné sněžení, tak jestli se to dostane až sem, anebo skončí někde u Frýdlantu, kdoví... teď bych eště flintu do žita neházal, neže bych o ten sníh tak stál, ať táhne radši někam
Aldy1977
Tak já četl hlavně tu aktualitu tady na inpočasí: "Hlavně na jihu Čech a severovýchodě Moravy a ve Slezsku půjde i o trvalé sněžení. V těchto oblastech spadne 10 až 20 cm sněhu, jinde to bude o 0 do 10 cm"
Tak asi k něčemu dojde, jinak je to propadák předpověď Zatím ty hory nic moc, uvídíme zítra ráno o kolik sa tam pokrývka zvětší... příští týden to vypadá na dva slunečné dny, pokud to nezhatí inverze... slabota
tady zatím náraz větru 17 m/s.. ale zítra bude asi to hlavní podle iconu. Váhám jak se dopravit do práce.. jestli mi to za to stojí v tom marastu jít pěšky.. na kopci to bude asi tuplem, nevím ani jak dobře se dá pohybovat při 22 m/s...20 foukne třeba při bouřce, ale to je jeden náraz a konec, tady tohle se mi vůbec nelíbí, takové povětrnosti tady nezažíváme. Je to velmi výrazná zimní situace. A je vidět, že zima stále umí...
ad sníh.. bílo tady je, tak 1-2 cm..
Tak nakonec máme taky aspoň nepatrný poprašek, místo těch 5-10 cm, které nám ještě před dvaceti hodinami predikoval CHMI. Ale můžeme se poplácat po ramenou, jak to těm modelům zase skvěle vyšlo. Snad přijde oteplení brzy, protože to radši teplo, než tenhle holomráz a parodie na zimu. Ecák drží oteplení od čtvrtka/pátka.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.